Socialistisk 1. majfest for velfærd og solidaritet

Enhedslisten og Palæstinainitiativet inviterer til fest 1.maj om aftenen i Svendborg
Victoria Velásquez MF fra Enhedslisten taler ved 1.maj i Svendborg

Victoria Velásquez MF fra Enhedslisten taler ved 1.maj i Svendborg

 

Aftenen starter med fællesspisning fra kl.18 i Møllergade 87. Herefter byder programmet på tale ved folketingsmedlem Victoria Velásquez fra Enhedslisten, røde fælles sange og musik med den Sydfynske musiker Kjartan Bue.

– Vi har mærket tydeligt i Svendborg Kommune, hvordan regeringen har prioriteret skattelettelser frem for velfærd, og det har ført til omfattende nedskæringer i kommunen. Den nedtur i velfærden må stoppes, de rammer almindelige arbejdere med nedskæringer på dagtilbud og skoler. Det bliver samfundets svageste, som taber, mens de rigeste får de største skattelettelser, udtaler Johan Weltzin Kristensen fra Enhedslisten.

 

Michala Linn Madsen fra Palæstinainitiativet ønsker vi skal stå sammen om palæstinenserne.
– Solidariteten skal række ud over landets grænser, og vi står sammen med palæstinenserne, som lider under Israels bombardementer og mange års besættelse af de palæstinensiske områder. Også her har den danske regering et medansvar, lyder det fra Michala Linn Madsen.

 

På aftenen vil Kjartan Bue stå for musikken. Hans musik bevæger sig mellem eksperimenterende folk og alternativ country med poetiske fortællinger på dansk og engelsk.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment