Nyt køkken i Bjerreby Forsamlingshus

Bjerreby Sogns Borgerforening søger private donationer til et nyt køkken i Bjerreby Forsamlingshus.
Skærmbillede 2024-04-24 kl. 19.37.13

AF FINN HANSEN

 

Bjerreby Sogns Borgerforening har besluttet at køkkenet i Bjerreby Forsamlingshus skal gennemgå en nødvendig, tiltrængt og gennemgribende renovering. Køkkenet bliver således af samme høje standard, som er kendetegnende for den øvrige del af Forsamlingshuset. 

Frivillige kræfter og lokale håndværksfirmaer skal stå for arbejdet, som skal gennemføres i august/september måned i år.  

Foreningen søger fondsmidler til projektet, og foreløbig har Fynske Bank Fonden doneret 200.000 kr. og Halbergs Familiefond 100.000 kr.  til projektet.  Det er også lykkedes Borgerforeningen selv at spare en kapital op, som er øremærket det nye køkken. 

Men, men. Der er stadig brug for penge til projektet. Derfor har Foreningen besluttet at gennemføre en Borgerindsamling til projekt Nyt Køkken i Bjerreby Forsamlingshus. 

Nogle private donorer har allerede givet mellem 500 kr. og 2000 kr. Alle donationer er velkomne og under mottoet ”Mange bække små gør en stor å”, så håber foreningen, at mange borgere på Tåsinge – og måske nogle i Svendborg eller på Langeland, vil yde støtte til projektet. 

Beløb indsættes via Netbank på foreningens konto i Nordea.
Reg.nr. 2680 kontonr. 8474636950.
Pengene kan også overføres via Mobile Pay til 87924.
 

Skriv “nyt køkken” ved overførslen til Bjerreby Forsamlingshus, så vil foreningen sørge for at de indkomne beløb målrettet vil tilgå projektet.

 

bjerreby.dk

1 kommentar

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment