Lone har fundet sin rette hylde i sin hyggelige zone

Lones zone har nu eksisteret i godt tre år som zoneterapeutisk klinik på Sydfyn lige uden for Vester Skerninge.
Skærmbillede 2024-07-05 kl. 16.54.50

AF MICHAEL GRUBE – Den Lille Avis – SYDFYN

 

Klinikken holder stadig til i den smukke hjemmebyggede klinik-vogn, parkeret i Lones have med uforstyrret udsigt over have og marker.

Når man træder indenfor her, tager Lone Bjerre Jensen og den lille venlige “terapihund” Uffe venligt imod. Uffe lægger sig hurtigt veltilpas til rette i sin kurv, hvor han sover sig igennem behandlingerne, mens Lone tager sig af klienterne.

 

Efter et arbejdsliv i forskellige brancher trængte Lone til forandringer, og i 2021 sprang hun ud som uddannet zoneterapeut og registreret alternativ behandler (RAB).
RAB registreringen er en slags kvalitetsstempel og en garanti for, at behandleren har en godkendt uddannelse bag sig.
Her har hun fundet mening:

– Jeg har langt om længe fundet min rette hylde, og stortrives med livet som selvstændig. Det er i sig selv en kæmpe gave, dagligt at kunne hjælpe andre mennesker med forskellige udfordringer til, at de får det bedre.
Der er forfærdelig mange mennesker, der går og har det lidt halvskidt derude, og det er livet jo alt for kort til, siger Lone Bjerre Jensen, som nyder at have foden under egen briks:
– Det giver både frihed og udfordringer. Jeg lærer hele tiden noget nyt, og føler mig både heldig og taknemmelig over at have så mange søde klienter.
Det er vigtigt for Lone, at klienterne føler sig trygge, når de kommer i klinikken og mærker, at Lone har begge ben solidt plantet på jorden.

 

Lones Zone har udviklet sig

Siden klinikkens opstart har Lone været på flere kurser og opgraderet klinikken med flere tilbud som bl.a. holistisk stressbehandling, tankefeltterapi og meridian terapi. Og flere kurser er på vej.
Øverst på listen står et NADA kursus:
– NADA er en meget anerkendt og meget brugt metode til at afhjælpe bl.a. stresssymptomer, og skabe ro i centralnervesystemet, og det vil passe glimrende ind sammen med de andre behandlingsmetoder, jeg tilbyder i klinikken, siger Lone og forklarer videre:
– Alting skal hænge sammen her i klinikken. Det er zoneterapien, der er grundstammen i mine behandlinger. Alt, hvad jeg ellers laver, er i direkte tråd med principperne bag zoneterapien, hvor jeg både trækker på den muskulære og den traditionelle zoneterapi.

 

Diskusprolaps sidste år – smertefri nu
Lone var sidste år selv igennem et langt smertefuldt forløb med diskusprolaps og måtte holde klinikken lukket i 6 måneder, men nu er hun kommet styrket ud på den anden side.

Hun fortæller, hvordan det har gjort hende til en bedre behandler:
– Jeg har fået en ny forståelse for livet med smerter, og har mærket på egen krop, hvad det betyder at få den rette hjælp.
Lone oplever, at mange klienter fortæller, at de har en kronisk sygdom, og at de har fået at vide, at det skal de lære at leve med. Det synes Lone er ærgerligt, for så tror folk på, at det aldrig kan blive bedre. Man må aldrig tage håbet fra folk!
Derfor kan Lone godt lide at vende tingene på hovedet og give dem troen tilbage på, at alt kan blive bedre.
Lone slutter af med at dele den filosofi, som hun arbejder efter:
– Jeg lover ikke at kunne fikse alt, men jeg ved, at alting kan blive bedre, hvis du investerer tid og energi i dit helbred og velvære, siger hun.
I dag er Lone helt smertefri og bruger sine erfaringer i zoneterapien.

 

 

Hjælp til børn – og mod myg

Hos Lones zone kan du få hjælp til at slippe af med eller lindre en lang række lidelser og ubehag som for eksempel stress, træthed, dårlig søvn, smerter og muskelspændinger, betændelsestilstande, fordøjelsesbesvær, og meget andet.

Som noget helt nyt, tilbyder Lone nu også behandling mod myg. Ved hjælp af et par akupunktur nåle, kan man undgå sommerens irriterende myggestik og spare myggesprayen.

Lone fortæller, at alle kan have gavn af zoneterapi. Også børn og teenagere vil Lone gerne tilbyde zoneterapien. Mange børn og unge har svært ved at mærke sig selv og finde ro. Zoneterapien kan give dem et tiltrængt pusterum i en ofte hektisk hverdag med masser af krav og forventninger.
En af fordelene ved zoneterapien er, at det faktisk er meget behageligt og giver en dyb ro – og uden negative bivirkninger.

 

Du kan læse mere om Lones Zone på hjemmesiden loneszone.dk

 

Foto: Lone Bjerre Jensen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment