Kom med indenfor i Årets Campervan

ANNONCE

Giottivan 60T fra italienske Giottiline er nomineret til Årets Campervan 2022, og det er der en helt særlig grund til.

Foto: oujkjhn

Giottivan 60T fra italienske Giottiline blev til Autocamper Show 2021 præsenteret på det danske marked.

Bilen har en længde 5,99 meter og en totalvægt på 3.500 kilo med separat bruseniche i den ene side og toilet i den anden. Netop den opdeling og ikke mindst måden, man har valgt at lave den på, har sikret Giottivan 60T en nominering som Årets Campervan 2022.

Det fortæller Niels Brændekilde, der er direktør i Nbc v/ Niels Brændekilde i Sydjylland:

”Døren til brusenichen er både et skab og en dør i ét. Det er så smart indrettet, at skabet både kan åbnes på forsiden og på bagsiden, og når man åbner døren til brusenichen, er det samtidig skabet, som svinger rundt. Det gør, at man får et ekstra rum, hvor man kan stå ugeneret og tørre sig foran spejlet på toilettet, samtidig med at man også kan komme ind i skabet bagfra”, siger Niels Brændekilde og fortsætter:

”Jeg synes, det er en helt fantastisk måde at indrette camperen på, og det har også gjort, at den er blevet nomineret til Årets Campervan 2022”, siger han.

Ifølge Niels Brændekilde blev Giottivan 60T taget godt imod på Autocamper Show 2021. På trods af bilens lille størrelse er der 3,5 sovepladser i bilen. Det betyder, at en familie på to voksne og to mindre børn sagtens kan være i den.

Derudover koster bilen beskedne 3.850 kroner i den halvårlige grønne afgift, mens den går hele 13,8 kilometer på literen.

Ifølge Niels Brændekilde gør lang leveringstid blandt andet, at Nbc v/ Niels Brændekilde lige nu kun har den ene Giottivan 60T stående i butikken i Jels.

”Vi håber, vi kan få lidt flere hjem, men det er en populær bil, så der er rift om dem ude i Europa. Ellers får vi en del andre delintegrerede autocampere hjem i december og i begyndelsen af det nye år. Så man behøver heldigvis ikke gå helt forgæves, hvis vores Giottivan 60T ryger foran næsen på én”, siger Niels Brændekilde.

 

 

FAKTA: Om Giottivan 60T

Mærke: Citroën

Årgang: 2022

Sovepladser: 3,5

Længde: 5,99 meter

Totalvægt: 3.500 kg.

Gearkasse: 6-trins manuel

Vejledende pris: 608.026 kroner

 

outdoor-camping.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment