Kender du Sundhøj Energihus?

GO2Green har forvandlet et 50’er hus på Eskærvej 73, Tåsinge, til et anderledes samlingssted for borgere, boligejere, håndværkere og leverandører, skoleelever og studerende.
BRUGES

AF NIELS CHRISTIAN NIELSEN, Projektleder – GO2Green

Sundhøj Energihus er et helt almindeligt rødstenshus fra 1958. Det er ikke et energineutralt fremtidshus, men minder om et almindeligt hjem, hvor du kan gå på opdagelse i forskellige energibesparende løsninger. Huset skal udvikle sig i takt med, at der investeres i nye løsninger.

 

Energihuset ligger på Tåsinge og danner rammen om mange af GO2Greens mødeaktiviteter. Det startede med en ide og en vision om, at vi ville give alle borgere på Sydfyn muligheden for at blive inspireret til at investere i klima- og energivenlige løsninger i deres egen bolig. Vores fokus er derfor altid, at tage udgangspunkt i den enkelte boligejers ønsker og drømme.

 

Målet er at hjælpe dig med at tænke i klima- og energivenlige løsninger, som giver mening for dig og din familie. Dette kan fx være strømbesparende tiltag ved at skifte til LED-pærer, få opsat solceller, eller få udskiftet din varmekilde fra fx naturgas til fjernvarme eller varmepumpe.

 

Vi byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtende vejledning, når du besøger os i Energihuset. Ønsker du herefter at få et overblik over mulighederne for løsninger i dit eget hus, så er det en meget god ide at få et besøg af energivejleder Ole Ebbesen på din egen matrikel.

 

Læs mere om dine muligheder på vores hjemmeside

 

Energihuset er til for at blive brugt til alle tænkelige grønne, bæredygtige og almennyttige formål. Kun din fantasi sætter grænser, og rammerne for brugen af huset er meget vide.

 

Det er gratis for private, foreninger og skoler at låne huset til ikke-kommercielle formål. For erhvervsdrivende forudsætter brug af huset til udstilling, mødeaktivitet mm., at man er partner i GO2Green.

Du er altid velkommen til at kigge indenfor i Sundhøj Energihus. Du skal såmænd bare ringe til os på tlf. 2047 9638 eller maile på info@go2green.dk

 

Vi glæder os til at se dig på Eskærvej 73, Tåsinge, 5700 Svendborg

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment