John vil have dig med ud på cykelture

John Fransen er en mand med en mission. Han vil gerne hjælpe flere mennesker ud at cykle i den dejlige sydfynske natur i et hyggeligt fællesskab.
FOTO

AF MICHAEL GRUBE – Den Lille Avis – SYDFYN

 

– Det bliver ca. 1 time pr. gang, så vi cykler 15 til 20 km, og vi udvikler forskellige cykelruter efterhånden, som passer til dem, der cykler med.

Derfor starter han nu CykelMotion 5762 som et tilbud til alle, der gerne vil med på motionscykelture i en gruppe, fortæller John Fransen for 20 år siden var en af drivkræfterne bag Egebjerg CykelMotion, så han har stor erfaring med cykling og gode ruter på Sydfyn, og nu vil han have gang i et cykelfællesskab igen.

 

For motionens og hyggens skyld
Det bliver ikke et kapløb, som når man i denne tid kan følge Vingegaard, Pogacar og de andre udfordre hinanden i Tour De France:

– Vi kommer ikke til at køre om kap. Det bliver cykelture for motionens og hyggens skyld, og selvfølgelig vil folk også få gode råd om cykling, siger John

 

To ugentlige fællesture
I første omgang bliver der mulighed for at deltage i to ugentlige fællesture: onsdage kl. 18 og fredage kl. 10.

Det faste mødested vil være Station 5762 – Fællesskabets Hus i Vester Skerninge, hvor der vil være adgang til toilet og basis cykelgrej.

– Folk skal bare møde op i godt humør på en pumpet cykel, der passer dem godt, i praktisk tøj tilpasset vejret, og cykelhjelm selvfølgelig.

Det er gratis at være med og alle er velkomne, understreger John Fransen.

 

Start i juli
De første fællesture vil være onsdag d. 10. juli kl. 18 og fredag d. 12. juli 2024 kl. 10.

– Jeg håber, at folk vil bakke op om initiativet, så vi sammen kan lave et nyt hyggeligt cykelfællesskab til glæde for alle, lyder opfordringen fra John Fransen, der samtidig gør opmærksom på, at der ikke er tilmelding.

Folk skal bare møde op, og hvis man gerne vil vide mere, er man velkommen til at ringe til John Fransen på mobil 23 42 41 11.

 

Tovholder John Fransen håber på god opbakning til sit initiativ med CykelMotion 5762, der cykler sammen onsdag kl. 18 og fredag kl. 10 fra Station 5762 – Fællesskabets Hus i Vester Skerninge.

Foto: Michael Grube Andersen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment