En vej til indre balance

I landskabet af terapeutiske tilgange og behandlinger er der nogen, der ikke bare tilbyder lindring, men også en dyb forståelse af krop og sind. En sådan metode er Manuvision – en kropsterapiform, der går til roden af fysiske og følelsesmæssige ubalancer.
Grafik

AF SUSANNE GREGERSEN – helhedsHUSET

 

En sådan metode er Manuvision – en kropsterapiform, der går til roden af fysiske og følelsesmæssige ubalancer.

Tilgangen anerkender, at kroppen husker – og gemmer spor af traumer, stress og undertrykte følelser, som kan manifestere sig som fysiske smerter eller psykiske udfordringer. Ved at arbejde med Manuvision går vi ned i disse lag af spændinger og blokeringer for at frigøre dem og genoprette balancen.

Manuvision kropsterapi er en dybtegående hel-kropsbehandling. Behandlingen løsner spændinger bag kroppens symptomer, regulere nervesystemet og åbner op for åndedrættet og større gennemstrømning. Der er fokus på at krop og psyke spejler hinanden og behandlingen kan hjælpe dig til at forstå kroppens signaler, så du kan håndtere og give slip på de mønstre som ikke tjener dig.

Under behandlingen bruges en kombination af pulserende massageteknikker, åndedrætsterapi, ledfrigørelse, akkupresur, zonepunkter og samtale.

Spændinger løsnes og kroppens naturlige helingsproces stimuleres og afhjælper bl.a. kroniske smerter, muskelspændinger, migræne/hovedpine, søvnbesvær, angst, stress og traumatiske minder.

Det er en holistisk tilgang, der adresserer årsagerne bag symptomerne.

For mange kunder, har Manuvision været en åbenbaring. De oplever ikke bare en midlertidig lindring af deres symptomer, men en dyb forandring i deres velbefindende på flere niveauer. De mærker lethed i deres krop, en større ro i deres sind og fornyet energi til at tackle livets udfordringer.

Clara er lige flyttet til sydfyn. Hun er en erfaren behandler i Manuvision. Hendes intuitive tilgang og forståelse af kroppens sprog gør hende til en god guide på denne indre rejse. Hun skræddersyr behandlingen til kundernes individuelle behov og skaber et rum for forandring og vækst.

I en tid, hvor stress og pres er alle steder, er Manuvision en påmindelse om at lytte til kroppen og pleje sindet. Det er en invitation til at frigøre os fra fortidens byrder og omfavne en tilstand af balance og velvære.
Hvis du står over for udfordringer, hvad enten det er fysiske eller følelsesmæssige, kan Manuvision meget vel være nøglen.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment