Det vigtigste er den gode relation til kunderne

Ægteparret Kirsten og Klaus Jørgen Humlegaard har solgt biler fra Nyborgvej i Svendborg i snart fire årtier.

 

ANNONCE

DSC_0155

Det er måske en af de bedste placeringer i Svendborg til salg af brugte biler, når man besøger Humlegaard Automobiler på Nyborgvej 271. Her har ægteparret Kirsten og Klaus Jørgen Humlegaard i 36 år fra samme adresse klargjort, købt, solgt og byttet tusinder af brugte biler.
Den lille familievirksomhed har alle årene bygget på den gode kontakt til kunderne og de fleksible muligheder for en god handel. Og netop den gode relation til kunderne er en vigtig del af den måde ægteparret driver deres lille familievirksomhed på.
– Vi både bor, lever og driver vores virksomhed i Svendborg, så det ligger helt naturligt, at vores relationer er forankret i lokalområdet. Og det afspejler sig også i at mange af vores kunder lige kommer forbi og kigger, når de er på udkig efter deres næste bil. Det giver en god og tæt kontakt til kunderne, at vi kender dem godt. Mange er gengangere, hvor vi har solgt dem en bil, som de så kommer igen med efter nogle år, og vi laver en byttehandel med en nyere bil, fortæller Klaus Jørgen Humlegaard.

 

Et godt team
Rollefordelingen i virksomheden mellem Kirsten og Klaus Jørgen Humlegaard fungerer ganske udmærket. Hver har de deres områder, som får virksomheden til at fungere i hverdagen på Nyborgvej 271. Klaus Jørgen Humlegaard står for alt det mekaniske på bilerne samt klargøring og salg. Kirsten Humlegaard deltager også i klargøringen, samt henter reservedele og kører bilerne til syn. Det er tydeligt at mærke, at de mange års erfaring medvirker til at ægteparret også er et stabilt makkerpar i familievirksomheden. Også når Klaus Jørgen Humlegaard hvert år tager på skiferie med sønnen Kristian. Så er det Kirsten Humlegaard som passer forretningen.
– Vi lukker sjældent helt ned. Så når Klaus Jørgen og Kristian tager deres tur sammen på skiferie, så kan kunderne stadig reservere deres nye brugte bil indtil Klaus Jørgen er hjemme igen, siger Kirsten Humlegaard.

 

SUV biler og stationcars hitter
I 2023 blev der solgt mere end 200 biler fra Humlegaard Automobiler. Typisk familiebiler af nyere årgang. Og handlen sker ofte med ældre biler i bytte som sælges direkte videre.
– Biler mellem 100-150.000 kr. er meget populære. De høje biler, dem med høj frihøjde og høj siddeposition, som kaldes SUV, er der mere efterspørgsel på fra kunder lidt oppe i årene, hvor de rummelige biler og stationcars er dem børnefamilierne går efter. Der skal være god plads til barnevogn og oppakning, når familien skal på ferie, forklarer Klaus Jørgen Humlegaard og tilføjer, at elbiler endnu ikke helt har fundet vejen til Humlegaard Automobiler.
– Vi opsøger ikke elbilmarkedet endnu, men kommer der en ind, så skal vi nok finde en køber, siger han.

 

Rustbehandling, cykelture og rock ’n’ roll
Alle biler der er udstillet ved Nyborgvej er køreklar. Man kan praktisk talt komme og købe bilen og køre hjem i den med det samme. Værkstedet er kun til klargøring – ikke et mekanikerværksted til reparationer. Kun på garantiarbejde.
– Får vi en bil ind, hvor det er nødvendigt med større reparationer eller måleudstyr vi ikke selv har, så har vi nogle gode samarbejdspartnere af autoværksteder, forklarer Klaus Jørgen Humlegaard.

Humlegaard Automobiler har også et samarbejde med TekTrol Anti Rust på Nordre Ringvej i Svendborg, hvor kunderne tilbydes rabat på en undervognsbehandling der holder i fire år, så bilen er klar til det danske klima.

Selvom arbejdet er et stort omdrejningspunkt hos ægteparret Humlegaard, så bliver der også tid til både at cykle og gå lange ture. De bor privat tæt ved skov at sund, så der er gode muligheder for at nyde naturen. Og det gør de hver dag. Lige på nær om mandagen – for her tager de i swing og rock’n’roll klubben i Midtbyhallen og danser for fuld skrue sammen med en masse andre danseglade mennesker.
– Det er helt fantastisk. Vi danser både som par og på kryds og tværs med de andre som kommer til ’Kom og dans’ hver mandag. Det kræver kun et par flade sko og højt humør, smiler ægteparret Humlegaard.

 

humleauto.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment