20 fodboldkampe på to weekender

Stenstrup IF afholdt to fodbold-weekender i juni. Den sidste kamp blev spillet med sørgebind
FOTO

AF TORBEN FROST

 

De ihærdige foreningsmænd i SIF-fodbold sørgede for sportslig underholdning og hyggelige rammer for de sidste to runder af hjemmekampe før sommerferien.

 

Konceptet var at sikre så mange hjemmekampe i samme weekend som muligt. Det lykkedes i 23 og 25, hvor der begge weekender blev spillet ca. 10 kampe på Stenstrup Stadion. Flere af kampene blev overværet af ca. 100 tilskuere, på trods af, at vejret ikke var med foreningen hele tiden.

 

Sportsligt en blandet fornøjelse
Især herrer-seniorholdene fik ikke den sportslige succes, som de havde håbet på. Således spiller 1. holdet i Serie 2 næste år, efter at kvalifikationen til Serie 1 mislykkedes temmelig tydeligt. 2. holdet bliver i Serie 4.

 

Omvendt var det (som sædvanligt) med kvinde- og pige-holdene, F-16 Pigerne, der, som bekendt, er et samarbejde mellem Kirkebys og Stenstrups fodboldafdelinger. De fik klart flest sejre – også sidst på denne sæson.

 

Når næste sæson starter op i uge 32/33, Stiller F-16-pigerne op med hele tre dame-seniorhold, som skal spille i hhv. Albaniserien, Serie 1 og Serie 2. Derudover er der to pigehold i U17, hvoraf det ene skal spille i Jyske Lige 1.

 

 

Omsætning på 40.000 kr.
En stor indsats fra mange frivillige var med at præstere et stort overskud til foreningen. På trods af lave priser blev der solgt øl, vand og pølser for over 40.000 kr. på de 2 weekender.

 

Ny træner
Efter flere succesfulde år, stopper herrernes 1. holds træner ved denne sæsonafslutning. Ny træner for Serie 2 herreholdet bliver Michael Berry, der har været træner i Tved boldklub i flere år.

 

Farvel til en god ven
En af Stenstrup Idrætsforenings æresmedlemmer, Hans Åge døde mellem de to fodboldweekender. Hans Åge var medlem af klubben i 62 år, hvor han startede som spiller. Senere blev Hans Åge træner, holdleder, medlem af bestyrelsen m.m. Han var et stort aktiv for foreningen i mange år hvor han også hjælp til på Vedligeholdet og ved SIF-Lopperne – også til sidst, hvor han var fast tilskuer til især 1. holdets kampe, hvor Hans Åges tre nevøer alle spiller.

 

Hans Åge havde stærke meninger om den lokale fodbold. Det var med til at gøre ham interessant at samtale med.

 

I forbindelse med Hans Åges død den 14. juni blev han mindet inden 1. holdets kampstart den 22. juni 2024. Kampen blev efterfølgende spillet med sørgebind til ære for det mangeårige klubmedlem.

 

 

Foto: Torben Frost

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment