Detektivopgaver i afløbet

Nicolai Piil Nielsen fra Kloaksjakket på Tåsinge elsker at gå på opdagelse i kloakken – fejlfinde og løse opgaven.

 

ANNONCE

FOTO - Detektivopgaver i afløbet

Det er ikke almindeligt kendt at sammenligne kloakservice med detektivarbejde. Men for Nicolai Piil Nielsen er det lige præcis det, som gør, at han elsker sit arbejde. Det at gå på opdagelse og finde kilden til problemet med kloakken – og løse det for kunden, er noget at det allerbedste han ved.
– Afløb og kloak i huset er utroligt vigtigt fungerer. Når et afløb tilstopper, eller man plages af lugtgener, så går jeg på opdagelse og løser problemet. Kunderne er altid så glade bagefter, og det gør mig glad ved mit arbejde, siger Nicolai Piil Nielsen som er Aut.Kloakmester i Kloaksjakket, der har base på Sundbrovej 79 på Tåsinge.

 

Rotter og tilstoppede afløb
Mange forsøger selv at fikse et tilstoppet afløb med kemikalier og afløbsrens. Men det skal man afholde sig fra. Det har sjældent nogen effekt da afløbsrens ofte løsner en klump fedt, som så blot stopper et andet sted i afløbet.
– Et godt råd ved tilstoppede afløb er sulfo og masser af varmt vand. Det virker meget bedre end afløbsrens, anbefaler Nicolai Piil Nielsen og fortæller videre, at årsagerne kan være mange til en stoppet kloak. Afløbet kan være fyldt med legoklodser, hvis det er hos en småbørnsfamilie, eller duftdimsen i toilettet er faldet ned og stopper toilettet. Det er håndgribelige opgaver, men det betyder altid meget for kunden, at det bliver løst, siger han. Og så er der det med rotterne! Gamle og nedslidte kloakker giver gode betingelser for rotter – og de er sjældent velkommen. Men de lever i kloakken og derfor kan det være nødvendigt at montere en rottespærre.
– Hvis rottespærren er monteret forkert, så har den ingen virkning. Rotten er en snu lille en, og den kan ofte udtænke, hvordan den kommer forbi rottespærren, hvis den er fejlmonteret eller er et dårligt fabrikat. Derfor udfører vi altid en besigtigelse først, og sikrer, at arbejdet er udført professionelt, siger Nicolai Piil Nielsen og tilføjer at nye huse ikke altid er forskånet for rotter. De kan godt gnave sig igennem f.eks. grenbøjninger og ved køkkenafløb.

 

 

Grøn Service
Oprindeligt er Nicolai Piil Nielsen uddannet anlægsgartner, så ud over sit arbejde med kloakservice udfører han også anlægsarbejder med f.eks. flisebelægning, indkørsler og terrasser. Den del af virksomheden hedder Grøn Service. Og selvom det primære fokusområde er kloakservice, så brænder han også for detaljen i at udføre et pænt stykke anlægsarbejde.
– Grøn Service udfører en del opgaver for private, men jeg har også god erfaring med anlægspleje og vedligeholdelsesaftaler af grønne områder, for eksempel for ejerforeninger og boligforeninger, fortæller Nicolai Piil Nielsen og tilføjer, at flere virksomheder bruger Grøn Service til pleje af deres grønne udeområder.

 

Ny medarbejder søges
Der er travlt i Kloaksjakket. Så travlt at han søger en ny medarbejder som kan hjælpe med kloakservice. Og hans nye kollega får frie rammer at arbejde under.
– Det afgørende er ikke om du er mand eller kvinde – ung eller ældre. Det vigtigste er, at du ligesom jeg er glad ved at gå på arbejde og kan arbejde selvstændigt med erfaring inden for området. Og så skal du være serviceminded, da vi lever af de gode anbefalinger.
Mange af vores kunder vender tilbage og jeg oplever at få gode anbefalinger. Det er jeg meget taknemmelig for. Den linje ønsker jeg skal kendetegne Kloaksjakket, så derfor er det afgørende at min nye kollega har samme tilgang, lyder det fra Nicolai Piil Nielsen, som samtidig oplyser sit telefonnummer 42 30 07 91 med en opfordring om at ringe til ham, hvis man skulle være interesseret.

kloaksjakket-sydfyn.com

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment