Ø/Strøm samarbejder om trådløst internet med teleselskabet 3

Trådløst internet på Langeland bliver bedre, nemmere, hurtigere og billigere i fremtiden.
DSC_0252

AF ERIK JØRGENSEN

 

Ø/Strøm havde lidt af en julegave til sine internetkunder i december 2023, da det blev kendt, at TDC udfaser sine telefonkabler i de kommende år.

“I kan gå på juleferie uden at bekymre jer om, hvad der skal ske efter kobbernettet lukkes – vi har en løsning på vej, som vil glæde de fleste”, lød det søde julebudskab på Ø/Strøms hjemmeside. Og løsningen er et partnerskab med det landsdækkende teleselskab 3. langelandtidende.dk har spurgt Maja Hartung, Kommunikation & Marketing hos Ø/Strøm, hvordan tingene udvikler sig.

 

Hvad er status på partnerskabet med teleselskabet 3 om trådløst internet på Langeland?

– Vi har et godt samarbejde med 3. Vi har gode arbejdsgrupper, som supplerer og udvikler vores samarbejde. Vi arbejder ud fra de samme værdier om en troværdig og god kundeservice. Det er vigtigt for os, at vores kunder har gode oplevelser med os og med 3. I vores set-up har vi udviklet en direkte Ø/strøm linje hos 3, som både kan tilgås digitalt via internettet eller telefonisk på det direkte nummer 31 74 59 00.

– Her kan man som Ø/strøm kunde få en snak med 3 om hvilke muligheder og fordele, der er for den enkelte Ø/strøm kunde. Her kan man også ringe ind til, hvis man har problemer med forbindelsen. Så kan 3 være behjælpelig med at få den bedst mulige forbindelse til husstanden. Langeland er et udfordret område med både mange skove og hatbakker, så alle har som udgangspunkt ikke mulighed for den gode sikre forbindelse. Derfor er vi meget bevidste om, at det er hurtigt internet til de fleste, men desværre ikke til alle.

 

Hvordan med kundeinteressen? 

– Vi har en positiv kundeinteresse, får gode tilbagemeldinger fra vores kunder, som er tilfredse med deres trådløse internet. Vi har også enkelte kunder, som efter de 14 dages gratis prøveperiode, har været nødsaget til at opsige deres aftale igen, fordi forbindelsen til deres husstand ikke har været tilstrækkelig. I det store billede er det dog få i forhold til de mange, som har stor glæde af den gode og hurtige internetforbindelse.

 

Hvordan ser I fremtiden? 

– Vi ser en fremtid, hvor de gode trådløse forbindelser bliver endnu bedre. Vi har nu 5. generation af telekommunikationsnettet – deraf navnet 5G. Tænk blot på hvad der er af muligheder i dag sammenlignet med, hvad vi kunne for 10 år siden. Der er massiv forskel! Udviklingshastigheder af digitale løsninger er stadig større, og der er ingen tvivl om, at trådløst internet bliver bedre, nemmere, hurtigere og billigere i fremtiden.

 

Teleselskabet og Ø/Strøm har foreløbig rejst 11 telemaster fra nord til syd på Langeland, og seks flere er på vej.

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment