Ioniseret vand indeholder livsvigtige antioxidanter

ANNONCE

 

I vandhanevand er der oxidanter.

I ioniseret vand er der livsvigtige antioxidanter …

Forside

Lars Kirkegaard har solgt vandioniseringsapparater de sidste syv år, da han selv har gode erfaringer med at drikke ioniseret vand. Og spørger man ham, så ligger der en helt naturlig forklaring på hvorfor vi bør drikke ioniseret vand.
– Alle levende væsner er skabt til at drikke det vand, som løber i den lokale å, bæk, flod eller sø. Og det vand har en noget andet struktur og ladning, end det manipulerede positivt ladede vandhanevand har. Cellerne i kroppen ligger i en cellemembran, som er positivt ladet. Bl.a derfor er det smart at drikke negativt ladet ioniseret vand, da det derved nemmere kan trænge ind i cellerne og hydrere din krop, forklarer Lars Kirkegaard.

Lars Kirkegaard drikker ioniseret vand hver dag.
Se mere på www.ioniseretvand.dk

 

Søren Caspersen fra Stenstrup har lagt både sin smertestillende medicin og gigtmedicin på hylden efter han over en længere periode har drukket ioniseret vand.

– Efter at jeg er begyndt at drikke ioniseret vand, så er min psoriasis forsvundet, de fleste af mine led- og muskelsmerter er væk, jeg kan igen tåle hvedemel, pizza og fastfood, tager ikke mere smertestillende og gigtmedicin, smerter efter flere diskusprolapser er væsentlig aftaget, kan igen bare stå op om morgenen og gå i gang! Er iøvrigt førtidspensionist på 22. år med en uafklaret sygejournal. Endelig noget der har en positiv virkning!”

Søren Caspersen fra Stenstrup har opnået højere livskvalitet ved at drikke ioniseret vand

Se her interview med Søren Caspersen om hvilken effekt det har haft på ham efter han begyndte at drikke ioniseret vand.

 

Installer et avanceret drikkevandsfilter, og slip for alle sprøjtegifte, Pfos, medicinrester, mikroplast og hvad mennesket ellers har forgiftet grundvandet med! Renser alt væk, som er større end 0,0001-8 mikron… (afhængig af slut-membranen)! Kan også nemt kombineres med et ioniseringsapparat – hermed det ultimative drikkevand!

 

Fakta
Ioniseret vand er basisk, har mindre molekyleklynger end vandhanevand (fylder mindre), det er negativt ladet, er fyldt med antioxidanter, og er renset gennem et kulfilter. Ioniseret vand bliver brugt på sygehusene i flere asiatiske lande, bl.a i Japan, hvor hver femte husstand har et ioniseringsapparat til deres drikkevand.

 

Ioniseret Vand ApS
Industrivej 14
5762 Vester Skerninge
Tlf.: 26 20 44 92
www.ioniseretvand.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment