Ny hjemmeside bliver det digitale udstillingsvindue

Pind J Design præsenterer en helt ny hjemmeside og webshop med en masse nye smarte og brugervenlige funktioner

 

ANNONCE

foto

De har 149.000 følgere på Facebook og 34.000 tilmeldte af deres nyhedsbrev. Butikken i Gerritsgade 44 i Svendborg midtby er i gang med en kæmpe modernisering, og så har de en velbesøgt hjemmeside med tilhørende webshop, hvor de dygtigste udviklere netop nu er i gang med at skabe et helt nyt univers at gå på opdagelse i.

Pind J Design Guldsmedie er grundlagt i 1985 og således en del år før internettet fik sit gennembrud i midten af 1990’erne. I dag er webhandel og Pind J Design’s digitale udstillingsvindue en vigtig del af virksomhedens forretningsgrundlag.

 

Ny hjemmeside med nye funktioner
Hvis der er noget de er gode til hos Pind J Design, ud over at være et fantastisk team af dygtige guldsmede, så er det markedsføring. Det er derfor ikke tilfældigt at de nu har valgt at give pindj.dk et løft i en mere tidssvarende retning.
– Vi har en velfungerende hjemmeside og webshop med rigtig mange besøgende hver eneste dag. Mange bruger hjemmesiden til at lade sig inspirere inden de kommer ind i butikken i Gerritsgade. Derfor har vi besluttet at investere i endnu bedre service til vores kunder med en helt spritny hjemmeside, fortæller Thomas Pind Jørgensen som ejer Pind J Design og driver forretningen sammen med hustruen Christina Pind Jørgensen.

Den helt nye hjemmeside og webshop er klar i september og det bliver bestemt ikke kedeligt at klikke ind på siden. Mange nye funktioner gør siden mere brugervenlig og nem at navigere i. Et kæmpe løft, hvor også farvesammensætningen gør siden mere imødekommende at gå på opdagelse i hvis man for eksempel er farveblind.
– Vores ’gamle’ hjemmeside var nok en smule farvefattig. Baggrunden var sort og således ikke specielt levende. Det laver vi nu om på, og det har først og fremmest været vores egne dygtige medarbejdere, Camilla Ebbesen og Rasmus Due, som har udviklet det nye visuelle design og nytænkt alle funktioner ud fra egne erfaringer.
Der er for eksempel blevet lagt produktfiltreringer ind som gør det nemmere at finde hvad man søger og til det overordnede udtryk er der valgt mere rolige farver i et blødt og afdæmpet tema som giver øjnene ro.

– Designet er blevet gennemset og vurderet af en professionel rådgiver og IT-udviklere gør arbejdet færdigt så det hele spiller sammen, forklarer Thomas Pind Jørgensen.

 

Visuel søgefunktion
En god søgefunktion er afgørende for den gode oplevelse af en hjemmeside. Søgefunktionen på pindj.dk er udviklet med den nyeste teknologi med bla. en smart visuel visning, hvor der i en drop down vises eksempler på forskellige produkter der passer til søgningen.
Det gør det både nemmere at finde præcis, hvad man søger, og gør samtidig søgningen visuelt inspirerende.
Søgefunktionen har også en stavekontrol der hjælper med at finde de rigtige produkter. En form for AI som hjælper præcis med det man søger.
– Skriver man f.eks. Zeiko i sin søgning på et Seiko ur, så tilretter stavekontrollen det og viser alle resultater for Seiko ure i webshoppen både i form af kategorier og i form af produkter.
Det bliver mere inspirerende og brugervenligt at besøge hjemmesiden, forklarer Rasmus Due som arbejder med marketing og e-handelsløsninger hos Pind J Design.

 

Et personligt indtryk
På forsiden af den nye pindj.dk hjemmeside ligger alle de nye produkter. Både fra de kendte brands og Pind J Design’s egne håndlavede smykker. Hjemmesiden byder også på en favoritfunktion, så brugerne har mulighed for at synes godt om produkter, som så bliver gemt i brugerens favoritliste, og gør købsrejsen både nemmere og mere overskuelig for kunden. Og så er betalingsfunktionerne forbedret og som noget helt nyt er der kommet en boks med hjælp at hente direkte fra Pind J Design’s kundeservice medarbejder.


– Vi har en medarbejder i vores kontaktboks man altid nemt kan kontakte. Der kommer en boks med et billede af medarbejderen, som man i åbningstiden både kan maile og ringe til om spørgsmål af enhver art til vores produkter, fortæller Thomas Pind Jørgensen.

 

 

 

Nyt urbrand
Det gode team i Pind J design består også af urmageren Jan Christensen. Og med mange af de kendte gode kvalitetsure i butikken og webshoppen får han nu en ny ur-serie at servicere.
– Festina er netop landet hos Pind J Design. Et efterspurgt og anerkendt urmærke af virkelig god kvalitet. Festina er et spansk urmærke og blev oprindeligt grundlagt i Schweitz i 1902. I 1984 blev det opkøbt af Lotus, og de dannede sammen Festina-Lotus Group. Vi forhandler to serier af Festina, både det analoge urværk med en traditionel urskive og visere, og med schweizisk urværk som er et kvalitetsstempel på, at man har købt et ur fra den øverste hylde. Begge serier forhandles både i butikken og på hjemmesiden til gode priser, fortæller Christina Pind Jørgensen.

 

pindj.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment