Super sæson i boldklubben

Det går forrygende godt i Tåsinge forenede Boldklubber
TFB i lokalkamp med OB i 2022

AF MARTIN RAMSGAARD

 

Det er en tilfreds formand, der kan se tilbage på den forløbne tid, inden fodboldspillerne går på sommerferie. Alt går nemlig forrygende godt i Tåsinge forenede Boldklubber, der netop har rundet 400 medlemmer.

 

– Vi har medlemsfremgang, vi har igen fået et damehold op at stå, og så har vi hold i alle rækker helt fra U4, så det kan ikke være bedre, fortæller formanden Morten Jensen.

 

Samtidig er der takket været en effektiv bestyrelse kommet styr på økonomien, så der både er kommet flere sponsorer og en skrap revision.

– Det er jo ikke fordi det er mange penge det handler om, men det er godt at vide, at der er styr på økonomien og det ikke fylder noget i hverdagen, siger Morten Jensen.

 

Rent sportsligt går det også godt, selvom 1. holdet røg godt nok ud af pokalturneringen til et bedre spillende Marienlyst fra Odense, men det ser ud til at holdet overlever i Serie 1.

 

Det er faktisk kun et område hvor Morten Jensen ikke er hundrede procent tilfreds. boldklubben kunne godt bruge flere frivillige.

– Jeg kan faktisk ikke sige vi mangler, for vi har rigtigt mange engagerede frivillige, men som alle klubber, kunne vi godt bruge nogle flere, slutter han.

 

Foto: Martin Ramsgaard

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment