Nyt medie til hele Langeland

Der er masser af gode historier fra Langeland. Både dem som favner hele øen, og dem som er særligt interessante helt ude i krogene i nærmiljøerne. Og de gode historier skal fortælles.
Skærmbillede 2024-06-19 kl. 14.42.54

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Ansvarshavende redaktør – langelandtidende.dk

 

Langeland fortjener et medie som interesserer sig for Langeland. For kulturen, erhvervslivet, lokalsamfundet og ikke mindst jer godt og vel 12.000 mennesker, som bor og lever på Langeland. Og det vil vi gerne gøre sammen med jer med langelandtidende.dk.

 

Download første udgivelse af langelandtidende.dk

 

Men hvem er vi og hvorfor præsenterer vi langelandtidende.dk for jer?
Først og fremmest er vi et team af lutter lokale fra Langeland, Tåsinge, Svendborg og Thurø.
Vi driver medievirksomheden Sydfynske Media ApS. og har i 14 år lavet magasinet TØSINGEN, som fire gange om året udkommer på Tåsinge og husstandsomdeles til alle på hele øen. Det blad er de rigtig glade for på Tåsinge – og vi er rigtig glade for tøsingerne. Vi laver også et magasin fire gange om året på Thurø. Det hedder THURINEREN, og, ja, det handler naturligvis om Thurø.

I sin tid var jeg med til at opfinde det nu lukkede mitlangeland-magasin og i godt og vel 10 år udgav jeg mitsvendborg.dk – MAGASIN, sammen med et godt hold af lokale skribenter, journalister og andre godtfolk, som havde en særlig interesse i de gode historier fra lokalområderne i hele Svendborg Kommune.

 

Nu samler vi kræfterne også med fokus på Langeland.

 

Vores journalister er selvfølgelig lokalt forankret både på Langeland og i Svendborg. Erik Jørgensen bor i Rudkøbing og Kim Basse, som skriver om erhvervslivet, arbejder til dagligt på Langeland. Martin Ramsgaard bor midt på Tåsinge og undertegnede i Svendborg.
Dorte Hansen kender de fleste nok fra hendes tid på Øboen. Hun kender i hvert fald Langeland som sin egen bukselomme. Dorte er med på holdet og varetager interesserne for Langelands erhvervsliv i jeres markedsføring. Freddy Højby er netop flyttet til Thurø fra Rudkøbing, og er også en del af salgsteamet. Og så har vi vores kreative grafiker Stefan Harbo, som opsætter alle magasiner og hjælper vores gode lokale annoncører med deres visuelle markedsføring.

 

På hele holdets vegne kan jeg sige, at vi glæder os rigtig meget.

 

Vi har også inviteret nogle af naboerne med, så deres gode historier også dukker op i spalterne i langelandtidende.dk. Det gør vi selvfølgelig for at styrke sammenhængskraften med naboerne på den anden side af broen – dæmningen – og en bro mere. Vi vender så at sige det hele lidt på hovedet med et nyt frisk pust, så den gode lokalhistorie fra ét område på Sydfyn også lander hos vores gode naboer. Og naturligvis også den anden vej, så nogle af jeres historier fra Langeland finder vej i spalterne til både Tåsinge, Svendborg og Thurø.

langelandtidende.dk er på gaden i 2024 i juni, august og november, hvor alle artikler også kan læses på websiden og naturligvis deles på sociale medier. Jeres historier og aktiviteter på hele øen er også meget velkommen i perioden mellem udgivelserne, hvor I kan sende dem til os på info@sydfynskemedia.dk. Så kan vi publicere dem også på langelandtidende.dk, som har sin helt egen side på svendborgtidende.dk. Webmediet er opbygget på en nem og overskuelig måde, hvor lokalområderne har deres helt egen side med egne historier og annoncer, og hvor historierne samtidig indgår i den fælles mediestrøm på webmediet med nyheder fra alle lokalområder i hele Svendborg Kommune og Langeland Kommune.
Vi insisterer på at tale Sydfyn op. At holde fokus på det sunde bindeled for de gode historier i lokalområdet, hvor det ligger os helt naturligt at fremhæve den gode tone og det kvalitative indhold, som både kvalificerer os alle i vores viden om alle grene af Sydfyn – og som binder os sammen.

 

Vi håber, at I tager godt imod initiativet og bruger langelandtidende.dk flittigt.

 

Rigtig god fornøjelse

 

Læs også: Lokalt mediesamarbejde på Sydfyn

 

 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment