Mænd søges - og flere damer!

Det hyggelige team i genbrugsbutikken i Vester Skerninge savner mænd og flere damer som frivillige
image001

AF MICHAEL GRUBE, DEN LILLE AVIS

 

Det går godt med Kirkens Korshær genbrugsbutik i hjertet af Vester Skerninge i den markante bygning, der tidligere husede Købmand Madsen.

Faktisk har omsætningen været støt stigende siden Covid19 pandemien.

– Alle typer mennesker kommer og handler hos os, også mange lokale unge, som forstår betydningen af bæredygtighed, og især om sommeren og i ferier er der også mange turister som kunder i butikken, oplyser Marlene Knudsen fra butiksteamet.

Den Lille Avis SYDFYN er på besøg i genbrugsbutikken, hvor der generelt er pænt med kunder i åbningstiden på hverdage mellem kl. 13-17 og lørdage kl. 10-13.

Alle varer i butikken står snorlige og er flot præsenteret, og de frivillige er ikke i tvivl om, at det også er en del af grunden til genbrugsbutikkens succes, at det ikke er en “rodebutik”.

Man fornemmer også, at den hyggelige stemming og venlige og kyndige betjening af kunderne er med til at gøre, at kunderne har lyst til at komme igen.

De bedst sælgende varegrupper er dametøj, isenkram og legetøj, og de ældste faste kunder er et lokalt ægtepar på 98 og 99 år.

 

Savner frivillige mænd i butikken
Det kunne dog blive endnu bedre, hvis der også var mænd blandt de frivillige i butikken.

– Vi savner altså nogle mænd, der har lyst til for eksempel at afprøve elektriske apparater, skifte lysstofrør i butikken eller er interesserede i IT, lyder det samstemmende fra gruppen af frivillige, der understreger, at der også er brug for flere damer i butikken.

Det meste af overskuddet fra genbrugsbutikken går til at drive Kirkens Korshærs varmestue på Dronningholmsvej i Svendborg, der dagligt besøges af ca. 40 personer og har åbent alle hverdage og sommetider i weekenden. Som frivillig er man altså også med til at gøre en positiv forskel for nogle af de dårligst stillede borgere i vores kommune.

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at blive frivillig, er du altid velkommen til at kigge ind i genbrugsbutikken i åbningstiden eller kontakte Marlene Knudsen på mobil 20 66 19 60.

 

Laver modeshow for første gang
Som noget helt nyt laver genbrugsbutikken nu også for første gang et modeshow, hvor alle interesserede inviteres til en hyggelig aften i godt selskab.

Det sker i butikken i Vester Skerninge onsdag d. 1. maj 2024 kl. 19.00, hvor der i forbindelse med modeshowet også er bobler, chips, kaffe og kage med i entrébilletten til 50 kr., og efterfølgende er der 25% rabat på alle varer i butikken.
- Vi er taknemmelige for, at Brugsen sponsorerer vin og chips og Hos Bageren giver kagen til kaffen, og vi håber meget, at folk vil bakke op om denne aften, siger Marlene Knudsen.
Hun oplyser, at billetter til modeshowet og en hyggelig aften i hele april kan købes i genbrugsbutikken.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment