"HjerneMadsen" og unge Freja fra Sydfyn i fælles foredrag

Læge, forfatter og radiovært Peter Lund Madsen også kendt som “HjerneMadsen” kan opleves i et fælles foredrag med unge Freja Boysen med titlen: Stadig “bare” et menneske – om børn, unge og psykiatriske diagnoser.
bRUGES

AF MICHAEL GRUBE – DEN LILLE AVIS

 

Mange har nok hørt om læge, forfatter og radiovært Peter Lund Madsen også kendt som “HjerneMadsen” og nu kan han opleves i et fælles foredrag med unge Freja Boysen med titlen: Stadig “bare” et menneske – om børn, unge og psykiatriske diagnoser.

 

Freja Boysen er Co-founder og direktør for organisationen SocialSpace, og hun forklarer baggrunden for det fælles foredrag således til Den Lille Avis:

– Jeg har gennem min opvækst på Sydfyn fået nogle grundlæggende værdier med omkring tillid, åbenhed, mangfoldighed og anerkendelse. De værdier har jeg taget med mig til København, og de har været grundstenene i det arbejde jeg laver i dag, siger hun og tilføjer:

– I min tidlige ungdom oplevede jeg på egen krop og sjæl, hvordan det er at stå som ung i en psykisk sårbar situation og opleve, dels den kompleksitet der er forbundet med at navigere i det offentlige psykiatriske system, og dels de fordomme og den stigmatisering der ofte er forbundet med psykiatriske diagnoser. Det medførte, at jeg startede organisationen SocialSpace og i dag arbejder for, at det skal være nemmere for børn og unge at navigere i de muligheder, der er for hjælp og støtte og for at gøre op med stigmatiseringen forbundet med psykiske udfordringer, siger Freja Boysen.

Vi vil alle opleve, at livet er svært fra tid til anden, og ungdomsårene er bare særligt sårbare.
– Jeg drømmer om at være med til at skabe en verden, hvor vi kan tale åbent om menneskelige basale følelser og møde hinanden med forståelse og medmenneskelighed.

I dag har jeg drevet organisationen i lidt over to år, og da Peter spurgte, om vi skulle lave foredrag sammen, insisterede jeg på, at vi skulle tilbage til min hjemstavn. Jeg har fået nogle fantastiske værdier med fra Sydfyn, og nu håber jeg på, at jeg kan give lidt tilbage, slutter Freja Boysen.

 

Alle interesserede er velkomne til foredraget med Freja Boysen og Peter Lund Madsen onsdag d. 3. april 2024 kl. 19.00 på Vester Skerninge Friskole.

Billetter kan købes via www.ticketmaster.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment