Jamen, så efter pinse, da...

Vejstriberne på dæmningen faldt så at sige ned mellem to stole, fordi der var udskiftning i medarbejderstaben hos entreprenøren, og derfor lader de vente på sig
Skærmbillede 2024-05-23 kl. 16.02.18

AF ERIK JØRGENSEN, Redaktør THURINEREN

 

“Se her kommer mutter med kost og spand, med skrubbe og klude og sæbevand, nu bli’r der en plasken, en sjasken og tørren, for påske og pinse og jul står for døren.

(Raquel Rastenni, “Her kommer mutter med kost og spand”, 1960)

 

Nå, så slemt går det vel ikke, at trafikanter på dæmningen skal vente helt til jul, før striberne kommer.

“Vejstriber på dæmningen efter påske – måske før, hvis vejret vil”, lød overskriften i martsnummeret af Thurineren med citat fra kommunen.

Siden er såvel mælkebøtter som buske og træer sprunget ud i forårets farver.

Men striberne på dæmningen… De lader vente på sig.

Så Thurineren sendte 8. maj en mail til Svendborg Kommune: Hvornår sker det? Samme dag fik vi følgende svar:

– Jeg må sige, at den her kom noget bag på mig, da den skulle have været markeret for flere uger siden, lød det fra Carsten Schou Jørgensen, Urban Landskabsingeniør, Teknik og Miljø, Svendborg Kommune.

– Jeg har netop snakket med entreprenøren, som beklagede meget. Han forklarer, at arbejdet var planlagt og skulle sættes i gang. Der kommer, desværre, en pludselig udskiftning i medarbejderstaben, hvilket gør at opgaven er faldet ned mellem to stole.

Carsten Schou Jørgensen konstaterer, at “det er selvfølgelig virkelig ærgerligt og beklageligt, men også hvad der desværre sker en gang imellem”.

– Jeg forventer, at arbejdet bliver udført inden for tre uger. Vi rykkede gerne hurtigere ud, men der skal først søges tilladelse til arbejdet, som skal godkendes af politiet.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment