Hanne Ringgaard Møller runder de 60 år

Lektor og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Hanne Ringgaard Møller, Thurø, fyldte lørdag 16. marts 60 år.
60Hanne

Hanne Ringgaard Møller er født og opvokset på den midtjyske hede og blev uddannet fysioterapeut i 1989 i Holstebro, og hun har siden prøvet mange forskellige arenaer inden for sit erhverv: underviser og konsulent på Idrætshøjskolen i Oure, børnefysioterapeut for multihandicappede børn, startede projekt “Fødsel uden smerte”, afdelingsleder for den medicinske gruppe i fysioterapien på OUH/ Svendborg Sygehus, var med i opstarten af Det Tværfaglige Rygcenter i Ringe og er aktuelt lektor og underviser ved UCL, Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense. Forinden lektorgerningen etablerede Hanne sammen med sin mand Preben Ringgaard Møller egen klinik for fysioterapi, bevægelse og sundhed: “Balladen” på Thurø, som åbnede i 1998. Balladen er i dag i fuldt virke med seks kompetente og efterspurgte fysioterapeuter og yogalærere. Sideløbende og efterfølgende har hun videreuddannet sig i bl.a. bevægelseskommunikation, lederkurser og en masteruddannelse i rehabilitering ved Syddansk Universitet.

 

Kvinde for det gode liv
I fritiden har Hanne Ringgaard Møller mange interesser: Medlem i flere bestyrelser, blandt andet hovedbestyrelsen for Kræftens Bekæmpelse gennem 10 år, formand for Thurø Menighedsråd i 8 år, har arrangeret yoga- og vandrekurser på den græske ø Chios, elsker at være i naturen, rejser i ind- og udland og ikke mindst samvær med familien, barnebarn og gode venner.

I 2014 blev Hanne valgt ind i Svendborg Byråd for det Radikale Venstre, og hendes store viden på sundhedsområdet var medvirkende til, at hun blev formand for Social og Sundhedsudvalget. Hanne var i denne periode drivkraften bag kommunes oprettelse af Sundhedshuset og Demens byen. I anden periode blev hun genvalgt og blev formand for Lokaludvalget og var med til at etablere de 10 Lokalråd, der eksisterer i Svendborg kommune i dag. Hanne sidder nu i sin 3. periode i Kommunalbestyrelsen, som formand for Kultur og Fritid, hvor kulturlivet og kulturaktørernes rolle for alvor er blevet en øjenåbner for Hanne, hvilken betydning området har for menneskers livskvalitet og det gode liv. Mange fokusområder er igangsat og i støbeskeen bl.a. det fremtidige bibliotek, teateret Stålhallen på Frederiksøen, Arena Svendborg, Det nye Ribers Gaard, samt udviklings tiltag indenfor musik, teater, og kunst i Svendborg Kommune.

Hanne er friskolebarn, efterskoleelev og højskoleelev og har gennem livet været optaget af stærke værdier, som fællesskaber, loyalitet, respekt, nærvær og tillid. Er gift med Preben Ringgaard Møller, og sammen har de 3 børn og svigerbørn og 1 barnebarn.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment