Gode medarbejdere og faglig stolthed: Det ka' kunderne mærke

Møllemand VVS & Murer ApS oplever stor fremgang med glade kunder. Årsagen er i høj grad, at virksomheden nu udfører flere opgaver under samme tag.

 

ANNONCE

Møllemand VVS artikel

Godt arbejdsmiljø giver glade kunder. Sådan er det i hvert fald hos Møllemand VVS & Murer fra Tullebølle på Langeland.

Samtidig udfører virksomheden nu også murerarbejde, og det gør arbejdet væsentligt nemmere. Og det er noget kunderne kan mærke, fortæller Per Møllemand.

– Der er flere kunder, der vælger os til, fordi vi kan flere ting under samme tag. Vi har et nyt badeværelse hver uge nu, siger han. Årsagen er blandt andet, at planlægningen af arbejdet nu bliver meget nemmere.

– Når vi har tingene under samme tag, så bliver byggeprocessen nemmere. Og så har vi nogle rigtig gode medarbejdere. De er ikke bare et par arme og ben, men de får ansvar. Det styrker deres faglige stolthed, og det giver bedre service. Det er de tilbagemeldinger, vi får fra kunderne.

– Jeg tror også, vi forventer mere af dem, end hvad der bliver forventet andre steder. Jeg fordeler ansvaret og delegerer arbejdet ud til medarbejdere. Og de medarbejdere, der kigger på arbejdet, kommer som udgangspunkt også selv til at udføre det. Det er en kæmpe fordel, siger Per Møllemand.

 

– Byggeprocessen bliver nemmere, når mere er samlet under et tag, siger Per Møllemand fra Møllemand VVS & Murer, der laver opgaver for private på både Langeland, Tåsinge og i det sydfynske.

 

Gazelle-virksomhed og højdespringer
Per Møllemand startede Møllemand VVS i 2009. Dengang startede han ene mand med en bil, et lille lager på en hylde i værkstedet og en værktøjskasse. Men siden da er det gået stærk.

Faktisk er det gået så stærkt, at virksomheden nu er kåret som Gazelle-virksomhed. Med den kåring følger samtidig en fornem pris for at vokse hurtigt. Det er blandt andet sket i lyset af, at Møllemand VVS opkøbte en murerforretning i 2019, hvoraf navnet Møllemand VVS & Murer opstod.

– Det betyder, at vi har fået Sydfyns bedste flisemurer. Der har vi altså været heldige, og tilsammen danner de et rigtig godt team, siger Per Møllemand.

Samtidig har Møllemand VVS & Murer opgraderet på it-fronten. Hustruen kalder derfor Pers arbejdsstation for “rumstationen”, når han sætter sig bag sine computerskærme.

– Det er her jeg skal holde rigtig mange folk i gang, så Jeg er også nødt til at være effektiv”, siger Per Møllemand med et smil og tilføjer:

– Det gør det nemmere at udregne tilbud, og det betyder, at kunderne kan regne med de priser de får. Der kan selvfølgelig opstå uforudsete hændelser især på gamle huse, men her kan kunderne regne med priserne.

 

moellemand.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment