Et stort ønske er gået i opfyldelse for ”Det lille Futtog”

Det lille Futtog, som kører rundt i Svendborg midtby’s gågade, har det lidt som juleaften – et flerårig ønsker er gået i opfyldelse
sommer4

AF POUL ERIK ANDERSEN – Formand for Støtteforeningen Det lille Futtog

 

Vi kan nu køre vores normale rute i bymidten og derudover på udvalgte dage smutte en tur på Frederiksø Kammerateriet  – Helge – langs alle de smukke skibe i havnen og retur af Toldbovej, og op i byen igen.  En tur der vil give vores turister en unik oplevelse af byen.

 

Der skal lyde en stor tak til Politi og Kommunen for at vi sammen fandt en rute der kunne godkendes. Vi har ligeledes gennem tiden været i dialog/tale med Borgmester Bo Hansen, Viceborgmestrene  Henrik Nielsen og Mette Kristensen og flere byrådsmedlemmer. Alle støttede os i at ideen var god, men kørslen skulle foregå inden for de lovlige præmisser. Hvilket vi er og var helt enige om. Vi har derfor haft en dialog med primært Politiet, da det er dem der står for selve lovgivningen på området. Sammen fandt vi en rute der kunne godkendes og efterfølgende har også kommunen givet tilladelse til ruten. Så nu er vi klar til at vise vores turister byen og havnen.

 

Dette betyder samtidig, at er der arrangementer på Frederiksø, kan vi kører folk fra bymidten og til Eventen på øen. Ligesom vi som tidligere kan kører folk der deltager i Eventen kan få en tur. – Vi glæder os og det vil fremgå af vores hjemmeside og Facebook, hvor – hvornår vi kører – husk vi kører alle hverdage/lørdage Skolernes sommerferie i bymidten.

Event Svendborg har ligeledes tit ønsket denne tur og hele tiden bakket os op i var det rigtige. Så det er alt i alt en Win-Win situation

 

Tak til alle for at dette nu kan lade sig gøre!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment