Endelig klar til Vimmersvej

Læge, forfatter og radiovært Peter Lund Madsen også kendt som “HjerneMadsen” kan opleves i et fælles foredrag med unge Freja Boysen med titlen: Stadig “bare” et menneske – om børn, unge og psykiatriske diagnoser.
Skærmbillede 2024-03-26 kl. 08.24.57

Vester Skerninge Teaterforenings opførelse af musicalen Vimmersvej blev ramt af tre aflysninger i Covid-19 perioden, og nu glæder instruktør Allan Kirkebæk Jensen og teamet sig til endelig at vise forestillingen baseret på Flemming “Bamse” Jørgensens populære sange.

 

AF MICHAEL GRUBE – DEN LILLE AVIS

Allan Kirkebæk Jensen fra Ollerup, som iscenesætter Vimmersvej, trækker på en årelang erfaring med amatørspil. Han debuterede under Gunnar Juul i Vester Skerninge Dilettantforening tilbage i 1991. 10 år blev det til på scenen, mens han også hentede erfaring på Nyborg Vold i 8 år, og han har i de seneste små 10 år været at finde på Frøbjerg Festspil.

I 2006 overtog Allan instruktørrollen i Vester Skerninge Teaterforening og har været det siden.

– Det er vigtigt at holde fast i de lokale spil rundt om i forsamlingshusene, der er ikke mange tilbage, men det giver en lokal sammenhængskraft – det at være fælles om sådan et projekt, som også lokale sponsorer og publikum bakker op om, siger Allan Kirkebæk Jensen

 

Tag naboen med
En af dette års lokale skuespillere er Knud Peder Ploug, der også er næstformand i Vester Skerninge Teaterforening.
Han spillede dilettant i Øster Skerninge Forsamlingshus for mere end 20 år siden, han er rigtig glad for at være med på scenen igen
– Det er simpelthen bare sjovt at være sammen med så mange hyggelige mennesker, når vi øver sammen i teamet frem mod årets forestilling.
Tag naboen med til vores forestillinger i

Vester Skerninge Forsamlingshus fra d. 16. marts – vi er klar, lyder opfordringen fra Allan Kirkebæk Jensen.

 

Vil du være med i 2025 forestillingen?
Knud Peder Ploug og Allan Kirkebæk Jensen opfordrer også folk, der kan have lyst til at være med i næste års forestilling i Vester Skerninge Teaterforening, til at kontakte dem.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment