Blomsterpigerne Stenstrup åbner ny butik 1.april

Efter at have stået tomme i en rum tid, er der igen kommet liv i butikslokalerne på Stationsvej 15A i Stenstrup – lige over for Brugsen
IMG_5918

TEKST OG FOTO: TORBEN FROST, DEN LILLE AVIS

 

Florist-uddannet i 2022.
Marie-Louise bor i Nybølle ved Espe. Hun fik sin uddannelse som florist i december 2022. Det meste foregik online, men hun har også praktisk erfaring fra bl.a. Silkes Nørklerier (blomster m.m.) i Nr. Åby.

 

Flere bump på vejen
Som blot 16-årig fik Marie-Louise konstateret angst: Hun var i gang med grundforløbet til landmandsuddannelsen, da det gik galt i forbindelse med at hun skulle tage traktor-kørekort. Siden har Marie-Louise oplevet ”at blive kastet rundt i systemet,” som hun udtrykker det. Hun har bl.a. været i forskellige praktikker i rengøringsjob og inden for blomsterbinding m.m.

 

Kendte hjælpere i butikken
”Heldigvis har jeg et par gode venner, der skal hjælpe til og arbejde i butikken.” fortæller Marie-Louise. ”Det er Ninna Hylleberg fra Snarup samt Min lillesøster, Michelle Hansen.” Sammen med søstrenes mor, har de hjulpet med at få butikken til at blive klar til åbningen d. 1. april, og de skal også bistå Marie-Louise med at betjene butikken i åbningstiden, der er hverdage fra 9.30-17.30 samt lørdag fra 9.30-13.

 

Far har købt bygningen
Det er Marie-Louises far, der har købt butikken af den tidligere ejer, nemlig den tidligere indehaver af Stenstrup Blomsterhus, Jane Parsberg Pedersen, Stenstrup. Til butikken hører, foruden blomsterværksted, et køkken og en garage/lagerplads, også nogle værelser på 1. salen, hvor Marie-Louise kan have ”private gemakker.”

 

Hård konkurrence i Stenstrup?
På spørgsmålet om Blomsterpigerne ikke frygter konkurrencen om kunderne i Stenstrup, så svarer de nej, og at de håber på en effekt, der gør at alle kan sælge flere blomster og planter.

 

Desuden er det nok mest en fordel, at de ligger lige over for Brugsen, hvor der kommer mange handlende, siger Marie-Louise og Ninna. På åbningsdagen (dagen før denne avis udkommer) byder Blomsterpigerne Stenstrup på noget vådt og tørt til ganen. Blomsterpigerne kan træffes på telefonnummer 2299 1135.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment