Sussi og Drengene Trio giver koncert i Åbyskov

Fredag den 12. april 2024 er det Sussi og Drengene, som er på plakaten i Åbyskov Forsamlingshus.
FOTO Sussi og drengene

AF MICHAEL GRUBE, DEN LILLE AVIS

 

Der er en helt særlig årsag til at Sussi og Drengene kommer til Åbyskov Forsamlingshus, oplyser forsamlingshusets kasserer Jørgen Larsen

– I 2022 havde vi en fantastisk aften med Sussi og Leo, hvor publikum krævede overtid. De var i stand til at skabe en fantastisk fest, der næsten ikke er set tidligere. I 2022 blev der hurtigt udsolgt og flere gik dengang forgæves, siger formanden.

 

Sussi har desværre mistet Leo, men efter at have fundet sig selv igen, giver hun den nu gas i selskab med “Drengene”.
Sussi og Drengene er en fortsættelse af det elskede koncept; “Sussi og Leo”, der har underholdt og glædet publikum i årtier. Med Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen som Sussis nye drenge fortsætter de med at levere musikalsk feststemning.

Man skal være hurtig, hvis man vil med til en aften med mad og musikalsk underholdning, da billetter skal købes senest 7. april via: aabyskov.nemtilmeld.dk.
Hvis tilmelding driller, kan Jørgen Larsen kontaktes på 42 24 71 43.

50 år med ABBA fejres i Åbyskov
Jørgen Larsen gør også opmærksom på, at det i år er 50 år siden, at ABBA vandt det Europæiske Melodi Grand Prix med sangen Waterloo.
Han opfordrer derfor til, at fans af den legendariske svenske gruppe allerede nu sætter kryds i kalenderen fredag den 1. november 2024, hvor der bliver en særlig festlig ABBA-aften i Åbyskov Forsamlingshus.

Se mere på forsamlingshusets hjemmeside www.aabyskov-forsamlingshus.dk, hvor alle arrangementer er omtalt.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment