Alle børnene skal på påskeæggejagt

Thurø Gymnastik inviterer til den årlige forårsopvisning i Thurø Hallen lørdag 23. marts
Påskeæggejagt (1)

AF ERIK JØRGENSEN, Redaktør – THURINEREN

 

Thurø Naturanlæg bliver flittig brugt af børnehavebørnene. Når de bliver hentet, nyder de at klatre rundt på de flotte skulpturer og balancebomme, mens deres forældre får en lille snak, inden det går hjemad. I plænen er der nu også sat påskeliljer og krokus, så det grønne kan blive brudt af farvestrålende forårsblomster.

Sidste år arrangerede gruppen bag Thurø Naturanlæg en påskeæggejagt i anlægget bag Bergmannhus. Det var så stor en succes, at gruppen har planlagt at gentage arrangementet.

Derfor inviteres alle børn og barnlige sjæle til endnu en gang påskeæggejagt i påskedagene. Ligesom sidste år vil der rundt i Thurø Naturanlæg være gemt et antal påskeæg. Finder du dem alle, kan du være heldig at vinde et stort påskeæg.

Du kan tælle påskeæg fra Skærtorsdag 28. marts til 2. påskedag 1. april 2024. Når du har fundet og talt påskeæggene, sender du en SMS til Ellen på tlf. 2625 6840. Husk at skrive antal påskeæg, dit navn, din adresse og telefonnummer.

Rigtig god påske til alle på Thurø ønsker gruppen bag Thurø Naturanlæg, Aase Rauff, Andreas Knudsen, Ellen Christensen og tovholder Lene Høgh Bünger.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment