Ældresagen Sagen Egebjerg besøger Tranekær Slot og Medicinhaverne

Nye bestyrelsesmedlemmer og æresbevis til afgående formand i Ældre Sagen Egebjerg

Skærmbillede 2024-04-12 kl. 09.33.53

AF MICHAEL GRUBE, DEN LILLE AVIS

 

Tirsdag den 14. maj arrangerer Ældre Sagen Egebjerg en spændende tur til Langeland. Både medlemmer og ikke medlemmer af Ældre Sagen kan deltage i denne hyggelige eftermiddagstur.

På Tranekær Slot vil Christian Greve Ahlefeldt-Laurvig tage imod deltagerne og vise rundt i de flotte og forholdsvis nyrestaurerede lokaler. Samtidig vil greven fortælle om slottets og slægtens historie, som går mange hundrede år tilbage.

 

Egon Sohnesen, der er ny formand for Ældre Sagen Egebjerg, fortæller:

– Rundvisningen vil vare godt en time, og der er desværre trapper, så rundvisningen er ikke velegnet, hvis man er alt for gangbesværet. Når rundvisningen på slottet er færdig, er det tid for en kop kaffe og et stykke kage. Dette indtager vi på den lille hyggelige café Orangeriet, som ligger tæt ved Tranekær Slot og på vejen til det næste spændende punkt i udflugten. Her får vi en guidet rundvisning på ca. 1 time i de meget populære og velbesøgte Medicinhaverne Tranekær.

De mange hundrede planter står i maj måned i fuldt flor og gæsterne får en viden om de mange planter, hvad de kan helbrede, men også hvilke planter, der vil være velegnet til ens egen have. Gæsterne får blandt andet set 18 forskellige æblesorter. Medicinhaverne passes og plejes af en masse frivillige.

Har man lyst til at vide mere om turen, kan man kontakte Egon Sohnesen. Der er tilmelding senest 1. maj til Egon Sohnesen – tlf. 61193055 (gerne SMS) – egon@sohnesen.dk

 

medicinhaverne.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment