Støtte til Lys i Mørket 2024 – Ansøg nu!

Langeland Kommune har i 2024 afsat 15.000 kroner fra Udviklingspuljen som støtte til det årlige Lys i Mørket-arrangement, som i år afholdes 1.- 2. november.
Skærmbillede 2024-10-07 kl. 14.18.13

Traditionen tro tænder Langeland og Strynø lys og afholder kulturweekend i efterårets mørke første weekend i november. Arrangementet bliver muliggjort gennem lokale initiativer og engagement fra foreninger, organisationer og borgergrupper, som i år kan ansøge Langeland Kommune om tilskud til deres arrangementer.

 

Pengene fordeles mellem de foreninger og grupper, der ansøger om støtte til aktiviteter relateret til Lys i Mørket. Dette er en unik mulighed for at få hjælp til at bringe lys, kreativitet og fællesskab ud på hele Langeland og skabe mindeværdige oplevelser for alle.


Deadline for ansøgning er fredag d. 18. oktober 2024.

Erhverv, Kultur og Turisme i Langeland Kommune vil gennemgå ansøgningerne og udvælge, hvilke projekter der modtager støtte, mandag d. 21. oktober.


Sådan ansøger du

Send en mail til visit@langelandkommune.dk med en kort beskrivelse af dit arrangement og en forklaring af, hvad midlerne skal anvendes til. Der ydes ikke støtte til lønudgifter eller alkoholservering, og vi beder om, at bilag og billeddokumentation indsendes efter arrangementets afholdelse.

Dette er din chance for at gøre en forskel i fællesskabet og være en del af en traditionsrig begivenhed, der spreder lys og glæde på Langeland.

For mere information om Lys i Mørket, besøg www.langeland.dk/lys

 

Foto: Vitus Larsen

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment