Ny forening på vej

Økonomisk og praktisk paraply-forening til alle der vil søge kommunens borgerbudgetter eller fonde
COLOURBOX6953206

AF MARTIN RAMSGAARD

 

Der er mange forskellige foreninger på Tåsinge med frivillige, der gør en stor indsats.

Men nogle af de aktive i foreningerne har den sidste tid talt om, at det er problematisk, at man som forening skal bruge en stor del af foreningernes penge til at dække gebyrer til bankerne for at forvalte en foreningskonto. En foreningskonto kan koste op til 4.000 kroner om året, og samtidig er det meget omstændeligt at blive godkendt som ny bestyrelse på grund af bankernes forvaltning af hvidvaskloven.

Derfor arbejdes der på at stifte en forening, der skal fungere som økonomisk og praktisk paraply for alle dem, der gerne vil søge kommunens borgerbudgetter eller fonde, men som ikke har en foreningskonto. Lige nu er der lavet udkast til vedtægter, hvorefter der holdes stiftende generalforsamling onsdag den. 2. oktober kl. 19. på Kragekær Kunstskole, Knasterhovvej 2. Det vil være muligt både for foreninger og enkeltpersoner at tegne et medlemskab, hvor alle kontingentindtægter vil gå til driften.

 

Hvis man er interesseret i at være med til at oprette foreningen, skal man kontakte Mai-Britt Schultz på mail: mai-britt@schultz.as

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment