Dansk klæder både hele familien og langelænderne på

Butikskæden Dansk har ramt plet med deres butik i Rudkøbing. Lokalbefolkningen er loyale kunder og besøger butikken alle ugens syv dage.

 

ANNONCE

Hovedfoto - Dansk klæder både hele familien og længelænderne på

Vi klær’ familien på, står der på facaden til Dansk, som ligger på hjørnet mellem Nørrebro og Ahlefeldtsgade midt i Rudkøbing by. Sloganet ligger i den grad op til sit budskab. Her kan man boltre sig på 2000 kvadratmeter med alle tænkelige tøjbrands, som uden tvivl vil kunne klæde hele familien på fra top til tå. Og prisniveauet er til at komme i nærheden af, hvor kvalitet, stil og komfort går hånd i hånd.

 

En habit behøver ikke koste 7.000 kr.
Benny Svendsen er franchisetager i Dansk i Rudkøbing og han kender konceptet bedre end de fleste. Ikke mindre end 11 andre Dansk-butikker har Benny Svendsen startet i hele Danmark, så han ved, hvad det betyder, at kende det lokalområde og de mennesker, som bor og handler her.
– Lokalbefolkningen her på Langeland har taget rigtig godt imod os, og det er vi meget taknemmelige for. Når først vi lærer hinanden at kende, så er vores kunder utroligt loyale. Det sætter vi stor pris på. Og så har vi åbent syv dage om ugen, fortæller Benny Svendsen og tilføjer, at Dansk prioriterer, at personalet er fagligt kompetent og at varerne skal være 40-60% billigere end de butikker de sammenligner sig med.
– Vores kunder går efter billigere tøj, men stadig gode mærker til prisen. Her finder du ikke en Boss habit til 7.000 kr. men til gengæld har vi flotte habitter og jakkesæt fra 600-1.000 kr. og populære brands til både mænd, kvinder og børn, forklarer Benny Svendsen og nævner bla. brands som FILA, Hummel, MARVEL, Birkenstock, Pre End, Blend og CeLaVi, hvor det hele også kan købes på webshoppen dansk.dk
– Faktisk leveres 35% af alle køb på vores webshop til adresser i København, så det fortæller jo om mangfoldigheden af vores kunder, siger Benny Svendsen.

 

 

2000 kvadratmeter og en god nabo
Dansk åbnede i Rudkøbing i marts 2021. I dag er her fem medarbejdere og en i flexjob. Man møder både Benny og hans hustru Pernille Svendsen i butikken og ikke mindst gravhunden Hugo, som nyder godt af den megen opmærksomhed den får fra de handlende i butikken.
De 2000 kvadratmeter er fordelt på to etager og butikken er meget overskuelig i dens indretning. Her er afdelinger for damer, herrer og børn. En afdeling med sko og en afdeling med alt mellem himmel og jord, som man lige kan stå og mangle i hverdagen eller på ferien. Det kan være solbriller, hatte, fødselsdagsflag eller sågar en fluesmækker, hvis man mangler sådan en i sommerhuset.
Dansk-kæden ejer også Reshoppit, som handler secondhand tøj i den bedre ende af skalaen, og Guld og Rod som både er loppesupermarked og genbrugsbutik. Nærmeste nabo til Dansk i Rudkøbing er Kirkens Korshær, hvilket Benny Svendsen ser som en stor fordel.

– Vi synes det er herligt at Kirkens Korshær er vores nabo i Rudkøbing. Det giver nogle gode synergier, da kunderne ofte er de samme, og hvor mange kombinerer et besøg i begge butikker. Vores gode parkeringspladser i gården sikrer samtidig, at man ikke skal gå langt for at gøre et godt køb, smiler Benny Svendsen.

 

– Lokalbefolkningen her på Langeland har taget rigtig godt imod os, og det er vi meget taknemmelige for, siger Benny Svendsen som er franchisetager i Dansk i Rudkøbing

 

 

 

Dansk hed tidligere Dansk Outlet, men da butikskæden ikke længere sælger restpartier, må man ifølge markedsføringsloven ikke kalde sig outlet.
– Varesortimentet er det samme, men vi køber ikke længere restvarer. Så nu har vi lavet et helt nyt look og ændret alle 40 facader på butikker i hele landet. Det var en dyr omgang men til gengæld ser det godt ud, smiler Benny Svendsen som i sommerhalvåret bor med sin hustru Pernille Svendsen i Bagenkop.

 

dansk.dk

 

På billedet øverst i artiklen ses Benny Svendsen, Camille Espensen, Pernille Svendsen og gravhunden Hugo foran butikken i Rudkøbing

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment