Sort uheld: Yousee: Derfor røg tv-signalet til Thurø to gange den første EM-uge

”Det er et meget uheldigt sammentræf, at det er sket to gange på én uge og endda samtidig med, at der er EM i fodbold”, beklager Yousee.
Uz1C_rtN_400x400

AF ERIK JØRGENSEN

 

Tirsdag 25. juni, da Danmark mødte Serbien, var der brud på kablet til Thurø, og lørdag 29. juni, 1/8-dels finalen mod Tyskland, på grund af en driftsforstyrrelse på elektrisk udstyr.

Thurinske fodboldfans, der var klar i rødt og hvidt til at følge Danmark ved EM i fodbold, rev sig i håret, da tv-signalet fra Yousee gik i sort – og så endda to gange.

Det afstedkom adskillige vredesudbrud på facebookgruppen Thurineren, og derfor har ø-bladet Thurineren stillet Yousee nogle spørgsmål.

 

Hvorfor er Thurø gentagne gange gået i sort?

– Det er et meget uheldigt sammentræf, at det er sket to gange på én uge og endda samtidig med at der er EM i fodbold. 25. juni som følge af et brud på kablet til Thurø, som skulle repareres, og 29. juni på grund af en driftsforstyrrelse på elektrisk udstyr, som følge af en ledning, der var faldet ud af sit ophæng, forklarer presseansvarlig Mikkel Riis-Jørgensen, Yousee.

– Begge fejl er beklageligvis på det tekniske udstyr, der sørger for at bringe internetforbindelsen frem til thurinerne, og det er derfor som sådan ikke YouSees internet- og tv-signal den er gal med.

 

Hvad er status?

– Der har ikke været nogen fejl på forbindelsen siden den 29. juni, og de fejl, der har været, er blevet udbedret. Vi er under alle omstændigheder ærgerlige over, at forbindelsen har været afbrudt to gange på en uge, også selvom de afbrydelser, der er sket, er uden for vores direkte kontrol, siger Mikkel Riis-Jørgensen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment