Musik, gear, grej og gode snakke: Aksglæde er musikbutik med et smil

Hos Aksglæde Musikbutikken i Møllergade bliver du mødt med et smil. Det er stedet, uanset om du mangler en ny streng til guitaren, en ukulele eller en kalimba til børnene på båden eller hjemme.

Hovedfoto

AF KIM BASSE

Du bliver mødt med et smil, og du kommer selv til at smile. Sådan er det med Kristian Lassen, der er indehaver af Aksglæde Musikbutikken i Møllergade; her er du i trygge rammer.

Måske kommer du også ud med et nyt pickup-system, en ny streng til dit instrument eller måske en helt ny guitar. For faktisk er Aksglæde Musikbutikken i Svendborg den eneste forhandler på Fyn, som har Martin-guitarer – et kvalitetsstempel i sig selv.

Kristian Lassen er selv kendt som en habil musiker. Derfor summer lokalet ofte også af stemmer med gode snakke om musik, gear og grej. Og det er netop noget af det særlige ved stedet her; folk i Svendborg vil gerne handle lokalt. Det giver liv i byen. Og det giver bedre service.

– Det er de færreste, der køber fem guitarer på nettet, prøver dem og sender de fire af dem retur igen. Her kan du roligt prøve de fem guitarer, få råd og vejledning og det rigtige instrument med dig hjem med det samme, siger Kristian Lassen.

– Vi har en stærk musikkultur i Svendborg, og vi er velsignede af at have Spillestedet Harders lidt længere nede ad gaden. Her kommer derfor mange musikere på vej til og fra Harders, som lige mangler en streng, et plekter eller andet, de lige står og mangler. Om sommeren kommer her en del sejlere, som skal have en ukulele eller en kalimba med ned til børnene på båden. Mange kommer også bare for at få sat ny streng på deres guitar, inden de skal videre til næste havn, fortæller indehaveren af musikbutikken Aksglæde.

 

Svendborg er kendt for sine mange live-koncerter, og efter sigende afholdes der mere end 700 koncerter om året i byen. Derfor har Svendborg selvfølgelig også sin egen musikbutik. Den ligger i Møllergade. Aksglæde Musikbutikken hedder den, og Kristian Lassen er manden med smilet, som du møder bag kassen.

(Foto: Kim Basse)

 

 

aksglaedemusik.com

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment