Tørfisk kom tørskoet i land til strandfestival i Glade Dageløkke

Liv og Glade Dageløkke med kælenavnet “Den lille Strandfestival med det store Hjerte” får solen til at skinne og det modne publikum til at hygge i strandstolene.
1

AF ERIK JØRGENSEN

 

De muntre spillemænd i Tørfisk kom med lidt god mening tørskoede i land nordenfjords fra, da de onsdag over middag indledte den musikalske side af sagen ved havne- og strandfestivalen Liv og Glade Dageløkke med udsigt til himmel og hav og Langelandsbroen i det fjerne.

Publikum er i den modne alder, og de slænger sig gerne i strandstole eller i armene på hinanden, mens de lytter til musikken, løfterne armene og synger med, hvis de er med på melodien.

– Er det ikke bare hyggeligt, lyder det smilende fra kvinden i strandstolen, der har taget en dag fri fra golfbanen for at være med på – ja, melodien.

 

 

Festlighedernes motto er da også: Dageløkke Havn elsker musik, og det vil folkene bag havnen og initiativet gerne dele med en masse sommerglade mennesker ved den nyrenoverede lille havneidyl på vestsiden af Nordlangeland, hvor solen går ned i de lyse aftenstunder. Som i disse dage…

Det er en glad to-dages havnefestival med kælenavnet “Den lille Strandfestival med det store Hjerte”, og der er lutter kendte navne på plakaten. Ved torsdagens musikalske finale kan publikum glæde sig til at være i selskab med Moonjam, Outlandish, Rasmus Bjerg fortolker John Mogensen, Electric Light Orchestra by Phil Bates, og DJ Philip runder af på podiet med høj musik ud over vandet i måneskin.

 

Foto: Erik Jørgensen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment