Pers Auto i Rudkøbing udfører service på alle biler med et smil

Hos Pers Auto i Rudkøbing er varemærket god service og tilfredse kunder. Med 35 års erfaring kan det snart være tid at give stafetten videre.

 

ANNONCE

Skærmbillede 2024-07-15 kl. 15.50.26

Hvis biler kunne tale, havde indkørslen hos Pers Auto summet af alt fra fransk til italiensk, tysk og mange andre sprog. På pladsen uden for værkstedet står tilmed en autocamper og vidner om, at Pers Auto på Mjølbyvej 6 er certificeret til at lave service på alle biler.

Ikke alene har Per Theodorsen, som ejer værkstedet, cirka 35 års erfaring som selvstændig mekaniker. Pers Auto er også en del af Automester-familien, som er Danmarks største kæde inden for frie værksteder med knap 400 værksteder i Danmark.

Det betyder blandt andet, at der stilles kvalitetskrav til værkstedet, og at mekanikerne deltager i minimum to kurser årligt.

– Man kan opretholde fabriksgaranti på nye køretøjer, når vi servicerer bilerne i Automester. De biler, der kommer på vores værksted, er en skøn forening af ældre og helt nye biler., og vi hjælper med alt fra serviceeftersyn, dækservice, glasservice, karosseriarbejde, klargøring til syn og meget mere”, fortæller Per Theodorsen og tilføjer, at derudover er der 3 Års garanti på reservedele, som købes hos Automester.

– Vores medlemskab af Automester gør også, at vi løbende bliver efteruddannet i de nyeste teknologier og får de nødvendige certificeringer til at servicere alle biler. Det betyder blandt andet, at vi også laver elbiler nu, siger Per Theodorsen.

 

Kendt for god service: Pers Auto ønsker ny lærling og salg
Allerede når man åbner døren ind til værkstedet fornemmer man den gode stemning. Selskabet med de mange nationaliteter, bilerne har, lader til at have smittet af på Per Theodorsen igennem årene. Uanset hvilket bilmærke, man kommer med, møder han derfor ejeren i øjenhøjde.

Lige nu går der en svend og en lærling på værkstedet ud over ham selv. Normalt ville der være en svend mere, men Per Theodorsen afviser ikke, at det i stedet kan blive en ekstra lærling, der skal ansættes.

”Ham, Jeg har derude, er skarp. Han kører allerede de fleste opgaver selvstændig, og vi har talt om, at han skal tilmeldes Skills (danmarksmesterskaberne for lærlinge red.). Så hvis vi kan finde en ny dygtig lærling, tager jeg måske en mere”, siger han.

Samtidig ved Per Theodorsen også, at alt er til låns. Selv de gode tider på værkstedet får en dag en ende, og selvom de 30 år, han har haft med kunderne her på stedet, har været gode, skal stafetten også en dag gives videre.

”Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser her, og vi har mange gode kunder, som kommer igen. Men jeg er også ved at nå en alder, hvor jeg overvejer pension og salg af virksomheden. Det kan sagtens komme på tale inden for det næste års tid”, siger Per Theodorsen.

 

 

På billedet ses Per Theodorsen med sin lærling Justin Didriksen. Per Theodorsen har altid været bevidst om at tage praktikpladsansvar. Han har derfor været med til at uddanne adskillige mekanikere igennem sine 35 år som selvstændig. For Justin Didriksen går det så godt, at de overvejer at tilmelde ham til Skills (danmarksmesterskaberne for lærlinge). ”Hvis vi kan finde en dygtig lærling mere, overvejer vi derfor at ansætte en ekstra”, siger Per Theodorsen.
Foto: Kim Basse

 

persauto.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment