Med helikopter til Skrøbelev Gods

De lokale gæster fra Sydfyn og Langeland har fået øjnene op for Skrøbelev Gods. Det samme har erhvervslivet. Nu kan gæsterne endda komme med helikopter til det romantiske gods.

 

ANNONCE

FOTO - Med helikopter til Skrøbelev Gods

Hængslerne glider velsmurt i de gamle smuktudskårne trædøre til riddersalen. De tunge egetræsbjælker under det hvide loft støttes af en smuk stuk, som rækker ud mod lysekroner, der skinner over hovederne på gæsterne i salen.

I dag står det gamle Skrøbelev Gods som en romantisk perle på Langeland, totalrenoveret og med en stil, som øjeblikkeligt får gæsterne til at sænke skuldrene og føle sig hjemme.

Når gæsterne spørger, “hvad er dresscoden”, så svarer ejerne derfor: “Der er ingen. Det vigtige er, at I slapper af”, fortæller ejerne, Anita Waage og Claus Agerskov.

“Vi gør meget ud af at være nærværende over for gæsterne. De ansatte lever og ånder for Skrøbelev Gods, og det betyder, at de også lever og ånder for, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor kommer receptionisten også frem og giver hånd og byder velkommen”, siger Claus Agerskov og fortsætter:

“Vi er en stor del af Langeland og det sydfynske nærområde, og det kan vi virkelig mærke. Folk har deres tæpper med og får serveret hvidvin omme i haven, og andre sidder og slapper af med en øl på tarassen. Andre igen kommer for at få en god frokost eller eftermiddagskaffe og et stykke kage eller de er kommet ud for at spise om aftenen”, fortæller han.

De fleste hoteller har en vinkælder, som er lukket for besøgende. Skrøbelev Gods har gjort det modsatte. De har åbnet vinkælderen for gæsterne, så kortklubber mv. kan mødes, og der kan holdes vin- og ginsmagning og andre arrangementer i de hyggelige rammer.
Foto: Skrøbelev Gods

 

Helikopter, bobler og firmafester
Udenfor på gårdspladsen høres rislen af vand fra springvandene. Tavlet i det gamle bindingsværk i bygningerne er gult og træværket sort. Stedet er velholdt og haven er grøn og frodig. Det store træ med spisekastanjer indhyller en stor del af græsset i behagelig skygge.

“Tænk sig, at den har stået her i 350 år. Vi har haft mange gæster, som har friet under det træ”, fortæller Claus Agerskov. Skrøbelev Gods danner derfor også ramme om mange bryllupper og konfirmationer. Men også erhvervslivet har fået øjnene op for de indbydende rammer på godset.

“Flere virksomheder er begyndt at bruge Skrøbelev Gods, når de har møder eller firmafester og så videre. Folk snakker om deres ophold her i lang tid efter med kollegaer eller leverandører, eller hvem de nu har haft med, og det er jo godt for virksomheden”, siger Claus Agerskov.

Som noget nyt har Claus Agerskov og Anita Waage anlagt en helikopterplads ved godset.

“Nu kan gæsterne blive hentet i helikopter med et glas champagne i Vejle, Roskilde eller Odense, eller hvor i landet de nu er fra og så flyve herud. Så lander de og har et fantastisk døgn eller to med en dejlig treretters menu om aftenen og en lækker morgenmad”.

“Vi prøver at kæde det hele sammen, så vores gæster får en helhedsoplevelse fra start til slut, for gode minder kan du aldrig få for mange af”, siger Claus Agerskov fra Skrøbelev Gods.

Foto: Skrøbelev Gods

 

Claus Agerskov har en lang karriere bag sig med drift af hoteller på blandt andet Tenerife. I dag ejer han slottet Hattonchatel Chateai i Frankrig og Skrøbelev Gods, som han brugte syv år på fra 2006 til 2013 at sætte i stand sammen med sin kone, Anita Waage.
Foto: Kim Basse

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment