Svendborg får sin egen tribute rock-festival

Fra middag til midnat lørdag den 15.juni hyldes verdens største rockbands til Hall of Rock Tribute-festival på Frederiksø
Skærmbillede 2024-06-04 kl. 21.20.42

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Endnu en stor musikbegivenhed løber af stablen i Svendborg, når Kammerateriet skruer op for guitarforstærkerne og præsenterer en ét-dags rockfestival i de perfekte rå og rustikke rammer i Rundbuehallen på Frederiksø.

Intet mindre end fire store rockshows kan opleves på dagen, sammen med en masse aktiviteter, rock-DJs, sjov og hardrock-fest i den rå værftshal og langs kajen på Svendborg Havn. De perfekte rammer for en vild rockdag!

Det er første gang at rockfestivalen rulles ud i Svendborg og temaet bliver en hyldest til nogle af de største rocklegender gennem tiden, når fire tributebands i den absolut bedste kaliber på den danske rockscene, leverer hver deres show i et stærkt program som hylder AC/DC, Guns ‘N’ Roses, Queen og Rammstein

 

DAGENS PROGRAM
12.00 Dørene åbner. Opvarmning og frokost
14.00 Queen of Denmark – Queen tribute
15.30 Pause og aktiviteter
16.30 DIRTY BEATS – AC/DC Tribute
18.00 Spisning (i forsalg eller på dagen)
20.00 GNR-Jam – Guns N’ Roses Tribute
21.30 Pause og aktiviteter
22.30 Rammstein Jam
00.00 Efterfest på Kammerateriet

 

 

FORUDBESTIL MAD & DRIKKE
Der kan forudbestilles mad og drikke – og spares en pæn sjat på dine øl – eller du kan blive mødt af en omgang iskolde shots, når rock-gæsterne tjekker ind i indgangen.

Mad og drikke sælges hele dagen, aftenen og natten igennem. Aftenens menu kan forudbestilles og består af en solid 300 grams oksesteak med hjemmelavet kold sauce bearnaise, råstegte kartofler og ingen salat! Menuen sælges i et begrænset antal klokken 18.00 til arrangementet.

 

Køb billetter her

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment