Åbent hus i Svendborg Roklub - en invitation til at opleve glæden ved rosport

Svendborg Roklub slår dørene op for en spændende dag med et åbent-hus-arrangement, søndag den 26. maj 2024.

Roklubben, som ligger med en enestående udsigt ved starten af Christiansmindestien, inviterer alle interesserede til at deltage i denne særlige begivenhed.

Med omtrent 150 aktive roere er Svendborg Roklub en vigtig del af lokalsamfundet. Derfor ønsker klubben at åbne dørene og byde svendborgenserne velkommen til en dag fyldt med information og aktiviteter.

 

Sport og naturoplevelser
Svendborgsund er et af Danmarks bedste ro-farvande og byder på naturoplevelser på hver rotur. Sammen med den sportslige faktor, har man dermed en enestående mulighed for at styrke både sundhed og velvære i Svendborg Roklub.

 

– Roning er en fantastisk sport, og vi mener, at der er mange flere, i alle aldre, der bør få muligheden for at opleve det. Derfor inviterer vi alle til at deltage i vores åbenthus-arrangement, hvor man kan lære mere om sporten, prøve en tur på vandet og møde vores engagerede medlemmer, udtaler næstformand Jørgen Weber fra Svendborg Roklub.

 

Roning og fitness
Dagen vil byde på muligheden for at få en personlig introduktion til roning, herunder forskellige former for roning, fitnessmuligheder og sociale arrangementer i klubben. Besøgende vil blive vist rundt i klubbens lokaler, herunder den moderne bådpark og ergometer/fitnesslokale. Der vil også være mulighed for at prøve en rotur på Svendborgsund under kyndig vejledning.

 

– Vi håber, at åbent-hus-arrangementet vil inspirere folk til at opdage glæden ved roning, en sport som både udfordrer fysisk og teknisk, siger Jørgen Weber og tilføjer:
– Uanset om du er interesseret i let motion eller gerne vil udfordre dig selv noget mere, er der plads til dig hos os. Når først du er begyndt at ro, bliver du en roer for livet.

 

Alle interesserede opfordres til at deltage i Svendborg Roklubs åbent-hus-arrangement den 26. maj 2024 mellem kl. 10.00 – 16.00 for at opleve, hvad roklubben har at tilbyde.

 

For mere information, besøg klubbens hjemmeside eller kontakt klubben direkte.

 

Svendborg Roklub

Østre Havnevej 20, Svendborg

svendborgroklub.dk

Telefon: 40 10 06 45

naestformand@svendborgroklub.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment