Operafortælling: Billeder fra et bohemeliv

I samarbejde med Musisk Aftenskole og Kulturpuljen under Svendborgs Forsamlingshusudvalg arrangerer Den Sydfynske Opera Festival Operafortælling i Tved Forsamlingshus
Søren Schelling (2448 x 1632) (Foto Peter Krogsøe) (002)

AF KURT SORKNÆS

 

Det er de store følelser, der er i spil i Puccinis mesterlige operaklassiker La bohème. Sjældent er de sat mere gribende i musik end her, hvor livets barske alvor konfronterer de sorgløse kunstnertyper i loftskammeret i Paris. Og sjældent kan man som tilhører være mere sikker på at få brug for sine medbragte papirlommetørklæder.

 

Billeder fra et bohemeliv er en kunstnerisk bearbejdning af Puccinis opera, skabt og fortalt live af musiker, forfatter og operaformidler Søren Schelling. Puccinis vidunderlige musik fletter sig ind og ud af fortællingen og suppleres af en serie stemningsfulde illustrationer af den anerkendte billedkunstner Anne Marie Johansen.

 

Søren Schelling har arbejdet med operafortællinger siden 2016 og givet nyt liv til nogle af de allerstørste operamesterværker. Glæd dig til en bevægende kunstnerisk helhedsoplevelse, der blander opera, litteratur, fortælling og billedkunst. Der kræves intet forudgående kendskab til opera for at kunne nyde oplevelsen, og forud for operafortællingen giver Søren Schelling en introduktion i form af et uhøjtideligt koncertforedrag med live operasang.

Søren Schelling vil nogen af jer kunne huske fra hans introduktion af CARMEN filmen på Flintholm under SVEND Filmdage.

 

Torsdag den 31. oktober kl. 19:30 – 21:30

Tved Forsamlingshus, Skolevej 4, Tved, 5700 Svendborg

Billetter á kr. 50 (+ gebyr kr. 8) inkl. et glas vin, vand eller øl finder du her

 

Foto: Pressefoto

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment