Målmager og tømrermester

Tømrermester Lars Bjørn Eriksen driver på sjette år sin egen virksomhed, han har nok at bestille, og nogle af kunderne er gamle fodboldkammerater fra de sjove år i Thurø Boldklub
IMG_5485

AF ERIK JØRGENSEN, Redaktør – THURINEREN

 

I Silkeborg havde de en målmager i Superligaen, der blev kaldt Henrik “Tømrer”, og i de sjove år, da Thurø Boldklub spillede i danmarksserien, var Lars Bjørn ofte en støvlesnude foran i angrebet med sin målnæse.

Nu, en snes år senere, er Lars Bjørn Eriksen rykket op i “mesterrækken” som selvstændig tømrermester med en travl og målrettet ordrebog i sin énmandsvirksomhed.

Som der stod i kampprogrammet om Dagens Profil i en hjemmekamp mod Korup i danmarksserien.

Lars Bjørn Eriksen lever op til mellemnavnet – han er fysisk stærk, han forfølger enhver bold, og han forstår at sætte sig igennem. Han er hurtig, og han har god fornemmelse for fodbold.

Den profil passer fortsat meget godt på tømrermester Lars Bjørn. Han vil ikke sige, at det ligefrem var en drøm at blive selvstændig, men:

– Nu har det stået på i seks år, og de senere år er det blevet mere og mere interessant. Jeg har masser at bestille, og blandt mine kunder er nogle af de gamle fodboldkammerater, fortæller Lars Bjørn.

Arbejdet er for det meste udskiftning af tag, vinduer og døre, men også enkelte totalrenoveringer. Som han siger, så gælder det om at finde balancen i størrelsen af opgaverne.

– Jeg er rigtig glad for det, og jeg har i hvert fald ikke fortrudt, at jeg blev selvstændig.

Men, som Lars Bjørn Eriksen tilføjer:

– Det kræver god opbakning på hjemmefronten.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment