Æresbevis til afgående formand i Ældre Sagen Egebjerg

Nye bestyrelsesmedlemmer og æresbevis til afgående formand i Ældre Sagen Egebjerg

Skærmbillede 2024-04-09 kl. 08.38.48

AF MICHAEL GRUBE, DEN LILLE AVIS

 

Ældre Sagen Egebjerg har i marts måned afholdt årsmøde. Mødet måtte henlægges til Kirkeby Forsamlingshus, da tilmeldingerne var så mange, at man ikke kunne være i Kirkeby Menighedshus.

Den flotte tilmelding glæder bestyrelsen, da det må være et udtryk for, at mange interesserer sig for Ældre Sagens arbejde.

Formanden, Ingeborg Alslev, fremlagde bestyrelsens beretning for året 2023. I beretningen kom formanden bl.a. ind på, hvad Ældre Sagen betyder for ældre, både på landsplan og på det lokale område.

På det nationale område har Ældre Sagen været meget involveret i den kommende Ældrereform, samt sundhedsreformen, som også er på vej. Ældre Sagens sekretariat er på næsten daglig basis i kontakt med politikerne på Christiansborg.

Året har budt på flere aktiviteter i Egebjerg Lokalafdeling. Der har bl.a. været afholdt søndagscafeer, Syng og Snak eftermiddage, møder omkring Arv og testamente, foredrag af Fynbus omkring de muligheder, der er for transport i lokalområdet.

Lokalafdelingen har også arrangeret tur for frivillige til Flugtmuseet i Oksbøl og en tur for alle til Boltinggård. Her så man de mange flotte kostumer, samt nogle af de mange lokaler som bl.a. bliver brugt til filmoptagelser.

Ny formand og kasserer
På årsmødet valgte formanden gennem mange år, Ingeborg Alslev, at træde ud af bestyrelsen. Ingeborg Alslev fortsætter som frivillig på flere områder. Nita Pilgaard valgte også at trække sig fra bestyrelsesarbejdet. Nyvalgt blev Peter Bang, Ollerup og Finn Jeppe Nielsen, Kirkeby. Bestyrelsen har konstitueret sig med Egon Sohnesen som ny formand, Karen Strandhave som næstformand og Peter Bang som kasserer.

På billedet ses Ingeborg Alslev som af næstformand Karen Strandhave får overrakt både vin, blomster og et æresbevis som tak for sit store arbejde i Ældre Sagen Egebjerg.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment