Hotel Christiansminde og Gourmet Wine Inviterer til gourmet aften

AF SANDRA SCHJØDT
I anledningen af at foråret står for døren og sæsonens herlige råvare, snart begynder at pible frem i de danske køkkenhaver.
Lækkerier lige fra østershatte til ramsløg, kål, gulerødder, spinat, friske kartofler og asparges, vil snart være at finde på tallerkenen, og vi hylder derfor sæsonens herlige råvarer med en overdådig Gourmet aften med en skøn menu, og alverdens vidunderlige vine til!
Det sker fredag d. 11 april kl. 18.00, på Hotel Christiansminde med den skønne udsigt over sundet.
Her har de dygtige kokke på hotellet kreeret en herlig menu, på friske råvare, fra sæsonen, og sommelier og ejer af Gourmet Wine Peter Rasmussen, sammensat en vinmenu af herlige vine, der passer til de herlige retter.
Peter vil denne aften, være jeres guide igennem vinens vidunderlige verden af fakta og sjove historier.
Der skal nydes 5 retter (snacks og 4 retter) samt 6 absolut herlige vine:
Aftenens Menu & Vine
Snacks
Vin
McPherson Family ’Alexandra’ Sparkling Brut, Victoria Australien
Bemærkelsesværdig, elegant, sprød og tør Brut fra Australien, med masser af frugt og fine, delikate og vedvarende bobler
Forret
Spidskål – Hasselnødder – Blomkålspuré
Vin
Bodegas Javier Sanz Verdejo, D.O Rueda
Fremragende, frisk, tør og elegant spansk hvidvin, med noter af eksotiske frugter syre og sprød mineralitet
Mellemret
Kammusling – Hummerbisque
Vin
Surprise Vin
Hovedret
Beef Wellington – Sauce Bordelaise
Vin
Château Coutelin-Merville, Saint-Estèphe AOC, Bordeaux
Rig, fyldig og dyb Bordeaux Cru Bourgeois med bløde tanniner og udtryksfulde noter af både krydret, floralsk og frugtig karakter
+
Surprise vin(fra Italien)
Dessert
Rabarbertærte – Mascarpone creme – Syltede rabarber
Vin
Château de Jau ”Chez Jau” Muscat de Rivesaltes, Vin Doux Naturel, AOP Rivesaltes
Mageløs, frugtig og elegant enkeltsorts Vin Doux Naturel fra Rivesaltes, der forener raffineret sødmefuldhed med friskhed og mineralitet
Prisen for denne herlige aften er blot 775,-
Kom med når vi tager imod sommeren og nyder friske råvare fra naturens spisekammer.
Det bliver en herlig aften.
Tilmelding til arrangementet her
