Et år er gået godt, og værtspar på Skipperkroen inviterer til reception

Værtsparret på Skipperkroen, Rasmus og Gitte Riis Sørensen, glæder sig til at se mange glade gæster, når de holder reception fredag 27. september

Skærmbillede 2024-09-02 kl. 12.28.25

AF ERIK JØRGENSEN

 

 

“Nyt værtspar på Skipperkroen kommet rigtig godt fra start”, lød en overskrift i Thurineren i november 2023.

Overskriften gælder fortsat.

Derfor inviterer værtsparret Rasmus og Gitte Riis Sørensen til reception fredag 27. september, “hvor alle er velkommen”, for at markere, at det er et år siden, nemlig 1. oktober, at de tog over efter de tidligere residenter på Skipperkroen, John og Pia Jensen, der afmønstrede efter 23 og et halvt år på broen.

– Det år er gået stærkt, og det er gået meget godt. Så vi synes, at det passer meget godt med at holde en reception, konstaterer Rasmus Riis Sørensen, der er kok og regerer i køkkenet.

Og han har travlt med gryder, pander, ovn, og hvad der ellers hører sig til i et traditionelt dansk krokøkken.

– Vi har seks selskaber i denne uge, fortæller han.

På panden simrer et stykke oksekød, der sammen med et makkerpar skal en tur i ovnen og siden serveres som god gammeldaws oksesteg til diverse fødselsdage i 75- og 95-års alderen, som jo nok må siges at være i målgruppen for netop denne menu.

– Vi har også et bryllup ud af huset på lørdag…. Og sejlklubben fredag, der har sejlads øen rundt. Jamen, det er jo skønt, udbryder Rasmus Riis Sørensen.

Værtsparret forsøgte sig med a la carte hen over sommeren, men som Rasmus Riis Sørensen siger, “så tænker vi altid lidt kreativt”.

– Så vi vil nok gå mere all in med fællesspisning og lidt forskelligt, små events og sådan, siger han og glæder sig over, at mund til mund metoden er en god ambassadør for Skipperkroen på Thurø, fordi det er med til at lokke gæster over dæmningen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment